Akıllı Yemlik

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Merhaba arkadaşlar kuşlarımın yemliklerini doldurmaktan cok sıkıldım akıllı yemlik diye bir şey duydum ama bizim bu taraflarda ve internette göremedim elinizde varsa fotosunu çekebilir misiniz ?

Ayrıca yemlerin kabukları aynı şekilde içerimi düşüyor yoksa ayrı bir düzenekle dışarımı atılıyor ?

Saygılar Ege Gülbahar

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Mert AYDIN' Alıntı:
sizin o taraf neresi??
mert  bey sanırım  istanbuldan arkadaş .İlginç  her  akvaryumcuda  gördüm ben  şu ana  kadar  4-5 tl  felan  olması  lazım arkadaş  acaba  istenbulun neresinde ?

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Profilinizde İstanbul yazıyor. İstanbul'da nasıl bulamadınız hayret ettim doğrusu.
İsmail beye katılmamak elde değil çok doğru söylemiş + internette göremedim demişsiniz google akıllı yemlik dediğinizde direk çıkıyor. 

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
    Arkadaşlar, lütfen biraz araştırmacı olalım. Sitemizin arama bölümüne "Akıllı Yemlik" yazarsanız onlarca açılmış konu bulacaksınız. Bir konu açarken, konu açmış olmak için açmamak gerekiyor. Konu hakkında daha önceki yazılanları okuyunuz, yok yeterli değil ise konu açınız lütfen. "Armut piş ağzıma düş" olmasın. Ben bu konuların birkaçını aşağıya kopyalıyorum. Bundan sonra önce araştırmamızı yapalım, sonra konu açalım.

Kesinlikle Katılıyorum.

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
detaylı resim bulamadığımı söylemek istedim sizin yorumlarınızı öğrenmek istedim neyse..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Arkadaşlar biraz sert çıkmış ama aynı başlık defalarca açıldığı için önce sitede arama yaparak var mı diye bakılırsa onlarda haklı aynı başlıktan bir sürü çıkıyor. Bende üç gün önce aldım gerçekten kolaylık sağladı hem yem doldurmaktan sıkılıyor insan hemde yem kabuklarını üflemekten :)tavsiye ederim kullanmanızı.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Akıllı yemlik gerçekten de her yerde  olan ve internette de bilinen bir yemlik ama yeni üyeye bu kadar sert çıkmamak gerekiyor. Ben ilk üye olduğumda bırakın arama butonunu konu açmayı bilmiyordum. O zamanlar arama butonunda konuları bulmak zordu. Bu yüzden artık açılmış olan konuya sadece cevap vermemiz yeterli. Ama dediğiniz doğru sitemizde bir çok konu var akıllı yemlikle ilgili. İnşallah aradığınızı bulursunuz. Bir daha ki sefere araştırma yaparsanız daha kolay olur sizin için. Ama bizimde elimize yapışmıyor buraya yanıt yazıp yardımcı olmak.( Kimse yanlış anlamasın. İstediğim sadece insanları kırmadan bilgilendirmek. Daha arkadaşça bir üslupla araştırma yapması gerektiğini söyleyebileceğimizi anlatmak istedim friend )