Samet Güçlü
Üyemiz
Merhaba arkadaşlar akıllı yemlik almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar lütfen bilgilendirsin. Gerçekten kullanışlı mıdır? Artıları nelerdir?
arkalarında takma yerlerı var fakat ben kapıya gecırdım ve kancalı tokalarla kapıya sabıtledimSamet GÜÇLÜ' Alıntı:bilgilendirmler için teşekkürler
peki bu yemlik kapıya mı takılıyor
kapı darsa kesmek gerekir herhalde değil mi? Bunların genişliği kaç cm acabaBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:arkalarında takma yerlerı var fakat ben kapıya gecırdım ve kancalı tokalarla kapıya sabıtledim
Genşliği kapı ölçülerinde çift kullanışlı ister kafes içine as ister kapıya takSamet GÜÇLÜ' Alıntı:kapı darsa kesmek gerekir herhalde değil mi? Bunların genişliği kaç cm acaba
bendeki 10 cm kafesınız nasıl bendeki cifthane tam geliyor kapısıSamet GÜÇLÜ' Alıntı:kapı darsa kesmek gerekir herhalde değil mi? Bunların genişliği kaç cm acaba
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:yoksa siz hala... scared
işin şakası bir yana sanırım çoğu kuş sever artık akıllı yamlik kullanıyor.Zahmetsiz kuşada,besleyenede kolaylık.
az önce ölçtüm 9,8*10 geliyorBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:bendeki 10 cm kafesınız nasıl bendeki cifthane tam geliyor kapısı