Aklıma takılan bir kaç şey var. Bakar mısınız?

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
Ustalarım bunlarda benim muhabbet kuşlarım. Sürekli birbirlerine kur yapıyorlar. Acaba çiftleşirler mi? Ve sizce bir hastalıkları var mı?

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
kuşlarda tüy problemi olabilir. birde mantar olabilir. (kesin mantar demiyorum.) meyve ve varsa vitamin verirseniz iyi olur. birde bir kap su indirin kafese banyo yapacaklardır muhtemelen hemen. bir kaç haftaya sonuç alırsınız.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Cahit Kardeşim Eğer Dediğin Gibi Kur Yapıyorsa kuslar birbirine  senin pek fazla yapacak bişeyin yok  buğday çimlendirip verirsen etkisi çok olur gerisini kuslarına bırak  onların eş tutacagı varsa zaten işlerini bilirler iyi forumlar

F

fenerbahçeli

Guest
Bana daha bi kaç ayları var gibi geldi biraz küçükler üremek için.

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
Zaten sürekli olarak vitaminlerini veriyorum. Avısol kullanıyorum sizce nasıl ? İlginiz için teşekkürler :)

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Dişiniz hazır gibi görünüyor ancak erkek biraz daha hazırlıksız gibi. Birde erkek güçlü kuvvetli dişiyi etkileyici bir yapısı yok. Bu şekilde çok beklersiniz. Bence daha buyuk daha hazır bir erkekle değiştirirseniz sonuç alırsınız kanatindeyim.

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Cahit Öztürk' Alıntı:
Zaten sürekli olarak vitaminlerini veriyorum. Avısol kullanıyorum sizce nasıl ? İlginiz için teşekkürler :)
bence vitaminin dozajınıda iyi ayarlaman gerekir formda üstadların tavsiyelerine bakabilirsin aşırı dozda kullanımda kuşlarda tüy dökümüne yol açıyor. ama en önemlisi bakımlarını yaptıktan sonra sabır erkekler çiftleşmeye çabuk haızr aoluyor fakat dişiler de sıkıntı yaşanabiliyor. herkese sağlıklı üretimler

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
Ali DEMİR' Alıntı:
bence vitaminin dozajınıda iyi ayarlaman gerekir formda üstadların tavsiyelerine bakabilirsin aşırı dozda kullanımda kuşlarda tüy dökümüne yol açıyor. ama en önemlisi bakımlarını yaptıktan sonra sabır erkekler çiftleşmeye çabuk haızr aoluyor fakat dişiler de sıkıntı yaşanabiliyor. herkese sağlıklı üretimler
vitaminlerin dozunu propektüste yazana göre veriyorum.

Bit ilacı olarakta master var. Ama acemi olduğumdan nasıl kullanacağımı bilmediğim için daha hiç kullanmadım.  :(