aklıma takıldı .

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar aklımda soru işareti olarak kaldı bu durum . dişi kuşum yuvalığa falan giriyor yani çiftleşmeye hazırlanıyor gibi fakat dikkat ediyorum öğlen 12 den önce yuvalığa hiç girmiyor  12 den sonra giriyor yuvalığa bu normalmidir yoksa yerini beğenmediğindenmi muallakta kaldım sizce nedendir bu .

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
kesin olarak saat 12 yi bekliyorsa, saçma olabilir ama aklıma geldi acaba 12 ye kadar kafesin duruşu ile ilgili olarak yuvalığın içi 12 ye kadar çok fazla güneş alıyor olabilirmi ?

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
işte bende saçma buldugum için muallakta kaldım kuş nereden bilecek saaitin 12 oldugunu benımde aklıma kafesin güneş ile uyumluluğu geldi ama tam olarak kestiremedim işte nedir nedendir diye .

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
kesin olarak saat 12 yi bekliyorsa, saçma olabilir ama aklıma geldi acaba 12 ye kadar kafesin duruşu ile ilgili olarak yuvalığın içi 12 ye kadar çok fazla güneş alıyor olabilirmi ?
doğru bir mantık bence ömer kardeşim bazen onlar için yuvalık daha ferah daha cazip olbiliyor bazende bir kaçış yolu

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Ömer ADAM' Alıntı:
yuvalığın içi 12 ye kadar çok fazla güneş alıyor olabilirmi ?
kardeşim 12 den sonra güneş alıyor aceba o yüzdenmi normalde yeri güneş alıyor fakat görme olarak 12 den sonrasına tekabül ediyor . yerini değiştirmeliyim sanırım bu şekilde ise.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gökhan KALKAN' Alıntı:
kardeşim 12 den sonra güneş alıyor aceba o yüzdenmi normalde yeri güneş alıyor fakat görme olarak 12 den sonrasına tekabül ediyor . yerini değiştirmeliyim sanırım bu şekilde ise.
12 den sonra güneş alıyorsa serinleme amaçlı yuvaya giriyordur. Güneşin direk kafes üzerine temas etmeyen bir yere koyabilirsin