AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ GÖNDERMİŞ

metkuy

Uzman Üyemiz
uyan group' Alıntı:
Hatayı kabul edip özür dileyip helallik istemek bile insanın nekadar düzgün olduğunun göstergesidir,Akşit kardeş bu erdemi göstermiş kendisini tebrik ederim,inşallah birdaha böyle bir hataya düşmez.
+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
YANLIŞ HESAP HALEPTAN DÖNER....ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR..FORMA GİRERKEN BİR ALT  LİMİT BELİRLEMEK Mİ  LAZIM  NE  SELAHATTİN ABEYY :) :)

E

elaziz2316

Guest
    Selahattin abi biz askerde en son modelini icad ettik ve kullandık. Çarşı izninden gelen askerler üzerinde kullanıyorduk. Kağıttan bir külah yapıyorsun, şüpheli küllahın içerisine üflüyor. Sende külahın içindeki havayı kokluyorsun. Eğer alkol kokusu var ise yandın. Diskoya. Dans dans dans, sabaha kadar dans. :)

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Bir yanı eksikti Akşit beyin belli kendiside kabul etmiş zaten ama bir yanı varmış kendi kendini muhakeme edip kararı kendisi vermiş
Fazla söjze gerek yok.Yolu açık olsun...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
:d :d :d
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ARKADAŞLAR YENİ BİR TEKNOLOJİ ÇIKMIŞ ALKOLMETRE ÜFLEME CİHAZI
ONU ARAŞTIRIYORUM FORUMLARA GİRERKEN ÜFLEYECEK FAZLA ALKOL VARSA FORUMLARA GİREMEYECEK

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Selahattin abi biz askerde en son modelini icad ettik ve kullandık. Çarşı izninden gelen askerler üzerinde kullanıyorduk. Kağıttan bir külah yapıyorsun, şüpheli küllahın içerisine üflüyor. Sende külahın içindeki havayı kokluyorsun. Eğer alkol kokusu var ise yandın. Diskoya. Dans dans dans, sabaha kadar dans. :)

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
bence alkollü veya değil bu kadar alkollü olmuş olsa nasıl siteye girebiliyor tamam alkol etki yapmış olabilir fakat sarhoşken sitemi aklına gelecek ve sözleri yanlış anlayarak yazmış olsa daha kelimelerde harf değişikliği yapmadan düzgün yazmış vede bir kişiyi kafasına takmıs olabilir yani yılmaz kardeşimizi ama bu tutup tüm yorum yapan arkadaşlarımızada farklı tepki gösterdi yani öenmli alkollü olup olmadığı önemli değil insanın içinde vardır ne varsa !!!
Artı olarak içki YİĞİDİ SUSTURUR , CAHİLİ COŞTURUR .
Selehattin abinin verdiği karar ne ise odur benim  içinde.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
ARKADAŞLAR YENİ BİR TEKNOLOJİ ÇIKMIŞ ALKOLMETRE ÜFLEME CİHAZI
ONU ARAŞTIRIYORUM FORUMLARA GİRERKEN ÜFLEYECEK FAZLA ALKOL VARSA FORUMLARA GİREMEYECEK
:D :D :D

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Bence Yılmaz arkadasımızdan ozur dılesın,kararı Yılmaz versın biz değil

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    "Geçmişini unutanlar, unuttukları geçmişi bir daha yaşamaya mahkumdur."  Zira zaman içerisinde yok olmuş bir çok topluluk var.
    "Sepetteki tek bir çürük elma tüm sepeti çürütmeye yeter"

Sonrasında pişmanlık zaten gelecektir; dileyen dileğine küfr etsin, dileği kişinin adının yanına "Terbiye" kelimesini yazıp konu açsın; Kendisinin MuhabbetKuşusever ve oldukça mülayim biri olduğunu iddia etsin.
    Herkesin bir takım sıkıntıları, sorunları var; Yeniden alkol alıp aynı şeyi yapmayacağına kim garanti verebilir ?

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4097.0.html
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4110.0.html

Başarı, sadece temiz toplumdan çıkıyor.
    Parmak kangren olmuşsa kökünden kesilmelidir. Değilse bir süre sonra kol kaybedilir; kolun kaybı da acısıda daha büyük olacaktır.

Avrupalı zengin bürokratlarılar, nüfuzlu politikacılar, misyonerler, yatırımcılar der ki  "Siz Türklerin en beğendiğimiz yönü; Asla HAYIR diyememeniz".
enginersin' Alıntı:
insanları kaybetmek okadar kolaydırki ancak kazanmak çok çok zordur ben şahsen hatasını anlamış ve helallik istiyen bu arkadaşımıza bir şans daha verilmesini düşünüyorum ayrıca dersini almış , tekrarlama olasılığının olduğu kadarıyla sitemize faydalı bir insan olma olasılığıda vardı benim görüşüm bu yönde kararı verecek olan Selahattin Ustamızdır
    ***** beyinde üyesi olabileceği  www. Arkadaşlar bugün mubişim iki kere cırt dedi.org    gibi bir çok amatör site var.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    "Geçmişini unutanlar, unuttukları geçmişi bir daha yaşamaya mahkumdur."  Zira zaman içerisinde yok olmuş bir çok topluluk var.
    "Sepetteki tek bir çürük elma tüm sepeti çürütmeye yeter"

Sonrasında pişmanlık zaten gelecektir; dileyen dileğine küfr etsin, dileği kişinin adının yanına "Terbiye" kelimesini yazıp konu açsın; Kendisinin MuhabbetKuşusever ve oldukça mülayim biri olduğunu iddia etsin.
    Herkesin bir takım sıkıntıları, sorunları var; Yeniden alkol alıp aynı şeyi yapmayacağına kim garanti verebilir ?

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4097.0.html
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4110.0.html

Başarı, sadece temiz toplumdan çıkıyor.
    Parmak kangren olmuşsa kökünden kesilmelidir. Değilse bir süre sonra kol kaybedilir; kolun kaybı da acısıda daha büyük olacaktır.

Avrupalı zengin bürokratlarılar, nüfuzlu politikacılar, misyonerler, yatırımcılar der ki  "Siz Türklerin en beğendiğimiz yönü; Asla HAYIR diyememeniz".
    ***** beyinde üyesi olabileceği  www. Arkadaşlar bugün mubişim iki kere cırt dedi.org    gibi bir çok amatör site var.
Anlayana tabi..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BİR SÜRE ÖNCE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZIN SİTE KURALLARI GEREĞİNCE YANLIŞ SÖZLER SARFETTİĞİ İÇİN SİTEMİZDEN YASAKLAMIŞTIK
BUNUN ÜZERİNE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ BANA DÜN MAİL GÖNDERDİ
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIDA İLGİLENDİRDİĞİ İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM

Yanıtla |Akşit Er Kime: bana
ayrıntılar 17 Mar (1 gün önce)

Ağızdan çıkan lakırtı,
Geçirilmiş kaza,
Hedefe atılmış ok....          asla geri döndürülemeyecek şeylerdir, biliyorum.

İyi günler Selahattin Bey,
Beni o son yazdıklarımla değerlendirmenizi istemediğim için,öyle hatırlamamanızı dilediğim için bu maili gönderiyorum size.
Hayatta hiçbir zaman hiçbir yerde karşılaşmayacak da olabiliriz ama, bunu bilmeniz benim için çok büyük önem taşıyor.
Çünkü ben, sandığınız gibi bir insan değilim. 

O akşam üzeri bazı problemler yaşamıştım, alkollüydüm de biraz, bazı şeyler üst üste geldi. Hani bazen insan çatacak adam arar,kazı koz anlar ya, öyle diyelim. Fazla alınganlık gösterdiğimi biliyorum.

Neyse ...

Bu kısa zaman zarfında bilgilerinizden ( sizin ve tecrübe sahibi diğer arkadaşların ) faydalandım.Teşekkür ederim. Büyük bir özveri gösterip kurduğunuz bu siteden dolayı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana helal olsun.

Not: Yasağımın kaldırılmasını istemiyorum, teşekkür ederim.

Saygılar.

Akşit ER

ARKADAŞLAR AKŞİT ER ARKADAŞIN SİTEYE DÖNÜŞ TALEBİ YOK
OGÜNKİ RUH HALİNİ BELİRTİYOR VE KENDİSİNİN SÜREKLİ BÖYLE BİR İNSAN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR
HELALLİK İSTİYOR AKŞİT BENDEN YANA HELAL OLSUN VE YOLUN AÇIK OLSUN

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
ARKADAŞLAR AKŞİT ER ARKADAŞIN SİTEYE DÖNÜŞ TALEBİ YOK
OGÜNKİ RUH HALİNİ BELİRTİYOR VE KENDİSİNİN SÜREKLİ BÖYLE BİR İNSAN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR
HELALLİK İSTİYOR AKŞİT BENDEN YANA HELAL OLSUN VE YOLUN AÇIK OLSUN
sanada helal olsun büyük adamsın abi