Aktiv Mama Hakkında Bilgisi olan var mı?

gokhan1

Yeni Üyemiz
Merhaba arkadaşlar;
          Arkadaşlar ben yumurtalı pak mama kullanıyorum. Aktiv kanarya mamasını kullanmaya karar verdim. 4 kg.'lık Aktiv mama aldım ama açtığımda diğer kullandığım pak mamanın sarı rengini ve kıvamının olmadığının gördüm. Pak mamada olduğu kadar yumurta miktarının olmadığını düşünüyorum.
          Normalde mama kullanım şeklim, hazır yumurtalı mama aldığımdan dolayı havuç v.b. rendeleyerek veriyorum. Yumurtanın kuşların protein almaları için önemli bir faktör olduğunu bildiğimden ve Aktiv mamada da bunun az olduğunu düşündüğümden kullanma konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hiç kullanmadım ama kullanabilirsiniz herhangibir sakıncası olmaz. İçine yumurta rendeleyebilirsinizde

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
aktiv mamaya hiç alıp masraf etme içindekiler nijer çekilmiş ekmek bisküvi bu kadar çok basit bir mama...

gokhan1

Yeni Üyemiz
Yumurta olayının az olduğunu düşündüğümden ve yumurta kaynatma durumumun pek olmadığından yumurtası daha fazla olan bir mamayı mı kullansam acaba diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar yumurta miktarı az ama içindeki protein ve minaral olaylarının fazla olduğunu söylüyorlar. Kullananların memnun olup olmadığını öğrenebilirsem memnun olurum. Tüm paylaşılanlar ve yorumlar için teşekkür ederim.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
hazır mama kullanan arkadaşlar marka olarak tavsiyede bulunabilirmi acaba?

Adı
serkan
Soyadı
cakiroglu
sezgin bravo ballı mama kullan ben kanaryalarda onu kullanıyordum şimdi cicişlerde kullanıca

gokhan1

Yeni Üyemiz
CaSuS' Alıntı:
gökhan bey    refik beyin mamasını denedinizmi?
Hayır kullanmadım arkadaşım. Ben manisa'da üretim yapmaktayım. Aktiv mamanın iyi olduğunu duyduğumdan Türk malı olduğundan ve üretimhanesinin Manisa'da olduğunu bildiğimden. Bunlara karşılık kullananların memnun kalıp kalmadıklarını öğrenmek istedim.

mumit

Takipçi Üyemiz
aktiv mama için toptancı yemcilerin söylediklerine göre basit bir mama ürünüdür.
en kalitelisi witte molen ve bravo dur yalnız pahalıdır...