aktiv mama tavsiye edermisiniz

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
ilk başladığımda aktiv mama kullanmıştım, daha sonra Magnesia mama çıktı ve onu kullanmaya başladım. Son zamanlarda Magnesia sanki işi biraz bozmaya başladı, yeni üretim sezonunun girmesi ile tekrar Aktiv mamaya dönebilirim. Gitti-gidiyordan alacağınıza doğrudan fabrikasından almanızı öneririm - http://www.aktiv.web.tr/ks_mamalar.htm

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
sitesinde 1 kg lık yok.. vede sipariş verilemiyor.. gittigidiyor da fiyatı uygun.
daha değişik markalarda tavsiye edilecek mamalarda olabilir...
bundan 1 ay önce juenpet ten aldım bir mama kuşlar bakmadı bile... öylece duruyor...
http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?kat=174&urn=13964
aldığım mama buydu içi kraker gibi kıtır kıtır yumurta ve havuç ile nemlerdim fakat kuşlar hiç yemedi...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
1 kiloluk da satıyorlar, sipariş - AKTIV Kus ürünleri/Manisa      0236-2361154

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yerli mama olarak en iyi ideal kullanılacak mama İnci Mama ve Aktiv mamadır.Ben bunların ikisinide kullanıyorum...İkisinden de memnunum...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
Yerli mama olarak en iyi ideal kullanılacak mama İnci Mama ve Aktiv mamadır.

Yasin035

Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YAVAS
yerli mama olarak aktiv mamayı tavsiye edebilirim yalnız o almış olduğunuz wunder wogel mamayı aktiv ve magnesia mama ile harmanlayıp kullanabilirsiniz ben bu şekilde kullandım çokta iyi sonuçlar aldım..

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
bENDE GECENLERDEDE WUNDER VOGEL MARKA ALDIM,YANILMIYORSAM YERLI URETIM OLSA GEREK,ÜZERINDE IZMIRDE URETILMISTIR DIYE YAZIYORDU.YURTDISI URETICILERIMIZIN BIRINDE ORLUX MARKA MAMA KULLANDIGINI OKUMUSTUM.SUANDA BENDE AKTIV MARKA KULANIYORUM UZERINE FERTI VIT SERPIYORUM.YENI MAMA ALACAM FAKAT CEDE MI ORLUX MU ARADA KALDIM.ORLUX 80 TL CEDE 55 TL.

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
cevaplar için teşekkür ederim... bende o zaman aktiv mamanın siparişini vereyim...

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
bEHSAT BEY, oRLUX NEMLI MAMAMI YOKSA ,KURU MAMAMI TAVSIYE EDERSINIZ,BU ARADA YEMDEDE KARARSIZ KALDIM, vİVİD Mİ BRAVO MU DİYE?

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
vivid bence hem kaliteli hemde fiyat olarak uygun bir marka...ayrıca vividciler için not olsun diye söylüyorum yakın bir zamanda çok kaliteli ithal yemler gelecekmiş haberiniz olsun toptancınıza bi sorun isterseniz...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Aktiv mamanın üstüne mama zor bulursusunuz inci mama da ondan aşağı kalmaz kuşlarımın tüyleri renkli olsun diyorsanız kullanın Ayrıca Cede mamaya da o kadar para vermek akıl kar ı değil

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Erhan KİRET' Alıntı:
vivid bence hem kaliteli hemde fiyat olarak uygun bir marka...ayrıca vividciler için not olsun diye söylüyorum yakın bir zamanda çok kaliteli ithal yemler gelecekmiş haberiniz olsun toptancınıza bi sorun isterseniz...
bu kaliteli ithal yemler dediğiniz yemler Vivid tarafından mı ithal edilecekmiş?