alacağım kuşlar hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar(resimler eklendi)

BERK KIRCI

Üyemiz
Web sitesi
www.forumuhabbet.com
Arkadaşlar kuş almak istiyorum ve satış ilanındaki yorumlar kuşların iyi durumda olduğunu gösteriyor. Bide siz değerli üstatların fikirlerini almak istiyorum. 2 takım ve kafesleri dahil olmak üzere  140tl isteniyor kuşlara . Kuşların ırkları doğrumudur ve yaşları kaçtır, durumları nasıldır?

1.takım çekoslavak

2.takım dişi çekoslavak kırığı Erkek Orjinal ingilz

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
usta öncelikle hayırlı olsun alırsan ama sana şunu söyleyeyim orjinal ingiliz kuşu kimse ucuza vermez bilezik varmı ingilizde. bide güvendiğin birisiyse al yoksa yok çekoslavak yok ing kırığı yok jumbo kırığı ha belki kırık olabilir ama kaçıncı nesil kırık kırığın kırığının kırığının kırığı olmadığı ne malum içini karartmak için söylemiyorum :) ama sonra yok yavru alamadım yok şu yok bu uğraşma diye söylemek istedim hakkında hayırlısı olsun.

BERK KIRCI

Üyemiz
Web sitesi
www.forumuhabbet.com
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
usta öncelikle hayırlı olsun alırsan ama sana şunu söyleyeyim orjinal ingiliz kuşu kimse ucuza vermez bilezik varmı ingilizde. bide güvendiğin birisiyse al yoksa yok çekoslavak yok ing kırığı yok jumbo kırığı ha belki kırık olabilir ama kaçıncı nesil kırık kırığın kırığının kırığının kırığı olmadığı ne malum içini karartmak için söylemiyorum :) ama sonra yok yavru alamadım yok şu yok bu uğraşma diye söylemek istedim hakkında hayırlısı olsun.
ya o yüzden siz değerli arkadaşlara danışıyorum. Fazla anlamıyorum ilanda yazanları yazdım. bilezikleri yok.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
1. takım çekoslavak değil yerli , 2. takımın dişiside çekoslavak değil yerli ama erkeği ingiliz. ama alabilirsiniz fiyat gayet iyi

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
İngiliz çek Hollanda falan bu isimlere takilma. Jumbo olan ve olmayan. Jumbo olmayanlar da iste kendi içinde iriliklerine göre ayriliyor piyasada. Önce buna karar ver jumbo mu beslemek istiyorsun normal boy mu. Normal boy kabulumdur diyorsan bu kuşlar için fiyat makul. Son erkeği tek basina 60-70 liraya anca alirsin.
Alsan da almadan da içine sinsin sonra içine sinmeyip ne kendine dert yap ne degistirecem diye kuşlara eziyet.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Diğer abilerimin de dediği gibi 2. çiftin erkeği dışında hepsi yerli. Bence 140tl biraz fazla ama alınabilecek bir fiyat.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
berk usta memleketin neresi belki çevrende sağlam üreticiler vardır bi araştır. bide bu kuşların geçmişini biliyormusun yaşları resimlerden tam anlamıyla anlaşılmaz ayrıca yavru alamazsan üzülürsün usta.beklemeye zamanım var diyorsan 140 tl ye 7-8 tane yavru al at bi salmaya 4 çiftin olsun kendi programına kendi ortamına alışkın kendine ait çiftlerin olur üzülmemen için söylüyorum bu konuda ben 2 yıldır hata üstüne hata ettim benden söylemesi ;) genede sen bilirsin.sürekli kuş değiştireceksin falan filan :)

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
1. takım çekoslavak değil yerli , 2. takımın dişiside çekoslavak değil yerli ama erkeği ingiliz. ama alabilirsiniz fiyat gayet iyi
aynen katılıyorum . ayrıca kuşun bilezikli olması ırkını tescil etmez sadece kaç yaşında ve kime ait olduğunu gösterir. hele helede türkiyede ırk tescili çok zor.