Alanya'dan Yeni Bir Üretici Adayı Daha ;)

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Artık Bende Aileden Sayılırım Herhalde ?
Arkadaşlar Merhaba;
Alanyadan Harun, Üretim İşine Bende Bulaşmak İstiyorum. Platformda Biraz İncelemelerde Bulunduktan Sonra Sizlerinde Yardımıyla Bu İşşin Altından Kalkabilirim Diye Düşündüm.
İnşallah Yarın Kafesim Geliyor ( İzmir Naturbirden ) Kafes Geldikten Sonra Sıra Kuşta. . .
Sizce hangi Cinse Girmeliyim. Jumbo Olarak Düşünüyorum. Sizin Yoromlarınızı Bekliyorum. .
Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum. . .

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
hayırlısı olsun hosgeldınız.
tavsıyem jumbo ıle degıl yerlı kus ıle baslayıp tecrube kazanmanız gerısı zaten gelecektır.
basarılar.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Günay DÖNMEZ abimizi bi ziyaret et hem kuşlarından hem bilgilerinden yararlanır ve bu işe 1-0 önde başlarsın.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
aramıza hoş geldiniz harun bey bende alanyada üreticiyim buyrun üretimhaneme gelin elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırım

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Hepinize İlginiz İçin Çok Ama Çok Teşekkür Ederim. Yazdıklarınızı Kulak Arkası Yapmıyacağımdan Emin Olabilirsiniz. . .

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
öncelikle hosgeldin . benim fikrim yerli muhabbetten başlaman. jumbo üretimi yerliye göre zordur

KOLAY GELSIN  bye_kiss

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Teşekkür Ederim. Hoşbulduk. Aranızda Olmak Benim İçin Bir Mutluluk. . .  rotfl

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Jumbo ile de başlayabilirsiniz. Ancak bu sizin için zor olacaktır. Çünkü zaten yerliler kadar hızlı üremezler. Yerli ile başlayıp tecrübe ettikten sonra Jumboya girişebilirsiniz. Ancak derseniz ki ben Jumboyla da tecrübe kazanabilirim. Zaten seçim sizin HAYIRLI OLSUN....

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
maşallah antalyalı olarak dahada büyümekteyiz valla ben alanyaya  sürekli olarak malzeme getiriyorum  orda epeyi bir üretici var mehmet koç  alper güner ahmet tatlı pınar günay dönmez herkesi gez derim antalyayagelirsende burdaki üreticileri gezdiririz

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Hepinize Çok Teşekkür Ederim. Bende Sizlerle Beraber Olmaktan Çok Mutluyum. . .