ALARM HİZMETİ

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Üretimhaneye Alarm taktırdım bazı arkadaşlar dalga geçti sen polis değilmisin diye :D fakat Manisa merkezde son 1 aydır 7 kümeste hırsızlık olduğunu bilmiyorlar. smilekiHele en son çalınanların 8000 TL değerinde olduğu bu oluyu sevk etti ;)

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
En doğrusunu yapmışsınız Süleyman bey. Uzaktan davulun sesi hoş gelir. İnsanın emeğinin çalınması kadar kötü bir şey yoktur.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
en güzelini yapmışsınız kamera taktırmakla yabancı kişileri kümesimize almamamız lazım  10  20 kuş alacam deyip keşif yapıyorlar sonrada bir bakmışızki hiç kuşumuz kalmamış
tedbir sizden takdir ALLAH'dan
Evet hırsızların taktiği budur tanımadoık kimselerin kümese girmemesi en büyük önlem olacaktır

gürhan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
GÜRHAN
Soyadı
KOÇAK
En doğrusunu yapmışsınız Süleyman bey. Uzaktan davulun sesi hoş gelir. İnsanın emeğinin çalınması kadar kötü bir şey yoktur.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bence alarmdan önemlisi üretimhanenin yerinin durumu.ankaranın göbeğinde ,karşısında taksi durağı,hemen yanında ekmek fırını.300 mt.ilerisinde otobüs terminali ve polislerin çirit attığı bir yerden ve ankaranın en bilinen ve en büyük toptancılarından birinin dükkanını patlattılar.duyulunca bu işin sınırının olmadığını anladım.ben artık evimden korkar hale geldim.artık üretimhaneye kimseyi koymamaya karar verdim.çünki adamlar önceden gelip kuş alacakmış gibi yapıp ortamı görüp onsa göre patlatmayı yapıyorlar.bence üretimhanenize kimse koymamaya bakın.yoksa emekler uçup gider.