Albino Cinsiyeti Konusunda Tecrübeli Üreticilerden Yardım

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Albino cinsiyeti diğer kuşlardan farklı olsduğu için emin olamıyorum.Dişi olarak ayırdım ve eşledim.Ama farkettimki sürekli erkeğin üzerine ayak atıyor.Ve erkeklerin çiftleşme öncesi tünekteki fırlamalıklarını yapıyor.ALBİNO cinsiyetinde TECRÜBELİ arkadaşlarımızın ve abilerimizin fikirlerine ihtiyacım var.Video ve çeşitli resimleri aşağıdadır.TŞK.

Fotolar yüksek piksellidir.Detay için büyütülebilir

http://youtu.be/slyxZ9P_VCc

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
fotoğraflardaki kuşun aynı cere rengine sahip 7-8 aylık albino kuş bende de var.
yavruyken cere rengi mor tonlarındaydı,daha sonra ceresi beyazlamaya başladı şuan da hafiften sizin kuş gibi kızarıyor .ben de sizin gibi dişi olduğunu ve yeni yeni kızışmaya başladığını düşünüyorum umarım yanılmıyoruzdur.ustalar cevaplarsa albino besleyen herkes için iyi olur.

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Bence de dişi. Erkeklerinde cere rengi sürekli koyu pembe kalıyor. Bende de bir tane sarı yüzlü albino var, yerinde durmuyor maşallah. Remzi bey rica etsem kuşunuzun yaşını yazar mısınız? Gözündeki iris belirgin mi acaba şuan?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Cihan AYTAN' Alıntı:
kuşunuz 10 numara dişi maşallah hayırlı üretimler  ayrıca ayak atma olayı sadece erkek kuşlara özgü bir şey değildir  çok kızışan dişilerde erkeklere ayak atar kafa sallar kur yapar

dafnemrl

Üyemiz
Adı
meral
Soyadı
karaköse
lutino ve albinolar zaten çoğunlukla dişi olurlar. sizinki de kızışmaya başlamış bir hanım. maşallah.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Disi olarak dusunup esledim ama iş albino olunca bir tereddute dustum hareketleri karsisinda fikir ve paylaşimlariniz icin tsk