Albino için yardım lütfen.

albinooo

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
seki
Merhaba arkadaşlar resimlerdeki albino muhabbet kuşu 2 gün önce üreticiden aldım . Kuş şuanda uçamıyor  , aldığım  üretici istersem değiştirebilceğini ve 2 3 ay içerisinde kanatlarının tekrar çıkıp uçabilceğini söyledi. Bu kuşun tam rahatsızlığı nedir acaba ? Ben bu kuşu gerçekten tedavilerini yaptırıp bakmak istiyorum . Cinsiyet olarak erkek olduğunu söyledi , yavruyken tüy dökmüş ve hiç uçamamış . Bilgilerinizi paylaşırsanız kuşa elimden geldiğince  bakıcam. Kuşun tam rahatsızlığı nedir ? Sizce bu albino tekrar uçabilcek mi ?

Ekli dosyalar

Burhan YELTER

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
Yelter
Tüyde bu hayvan. Tüy değişimini tamamlayınca rahatlıkla uçacaktır kardeşim

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Haftada 2 gün multvitamin takviyesi yapın. 1-2 günde probiyotik verin. Normal yemleme yaparsanız 1 aya düzelecektir.

albinooo

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
seki
Teşekkürler burhan bey. Bu bir rahatsızlık mı  yoksa normal mi  çünki  bayadır tüyde ozaman hiç uçamamış . Birde ırk ve cinsiyet olarak ALBİNO ERKEK mi acaba

albinooo

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
seki
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Haftada 2 gün multvitamin takviyesi yapın. 1-2 günde probiyotik verin. Normal yemleme yaparsanız 1 aya düzelecektir.
Kuşun durumuna üzüldüğüm için fazla araştırma yaptım internetten . Karşıma hep kalıcı hastalıklar çıktı o yüzden düşen kanat tüyünüde paylaştım . Kanadının ucu siyah biraz , Kalıcı bir hastalığı yok sanırım değil mi

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
Tam emin değilim ama fikir olsun diye yazıyorum belki faydam dokunur kuşta eksik tüy olabilir bununla karşılaşmadım fakat 1 hafta önce arkadaşımdan kuş akmaya gittiğimde 1 yavru beğendim ve bana onu veremem şuan uçamıyo kanadında eksik tüy var anca 1 ayda toparlar demişti kanatlarıda bu durumdaydı.. inşallah en kısa sürede toparlar friend friend

albinooo

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
seki
Ahmet ERDAL' Alıntı:
kuş dişi.. tüyde ve gayet sağlıklı görünüyor zamanla düzelecektir.problem göremiyorum
Ahmet bey teşekkürler  alkisd Kuş için tek dişi diyen siz çıktınız gösterdiğim heryer erkek demişti  confusedtw confusedtw

albinooo

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
seki
Kerem GÜLERMAN' Alıntı:
Tam emin değilim ama fikir olsun diye yazıyorum belki faydam dokunur kuşta eksik tüy olabilir bununla karşılaşmadım fakat 1 hafta önce arkadaşımdan kuş akmaya gittiğimde 1 yavru beğendim ve bana onu veremem şuan uçamıyo kanadında eksik tüy var anca 1 ayda toparlar demişti kanatlarıda bu durumdaydı.. inşallah en kısa sürede toparlar friend friend
Kerem bey teşekkürler aldığım tüm yanıtlarda bu yöndeydi umarım düzelir .