albino-lutino çiftim (01.01.2014) ilk yumurtalarını yumurtadılar.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ

Arkadaşlar herkese iyi seneler.yılın ilk günü 1 yıla yakın zamandır yavrudan bu yana gözüm gibi baktığım ve yumurta almanın zor olduğunu öğrendiğim albino ve lutino kırmızı göz çiftimin ilk yumurtası bu gün geldi.inşallah devamı gelir ve güzel yavrularını alırım.

Bakım olarak ilk işim Nijer vermeyi azaltmıştım, şimdi kestim karışık yem veriyorum.ikinci yumurtaya kadar hazır mama veriyorum.3 günde birde olmak üzerede avi-vit vitamin karıştırıyorum sularına , kalamar kemiği , mineralli kuş kumuda yuvalıkta yeterli seviyede mevcut.inşallah yavrularıda görürüz.tek korkum kusun yumurtaları kırması yada yuvadan atması...inşallah emeklerim boşa çıkmaz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gözünüz aydın çok rahatsız etmezseniz hiçbir problem olmaz inşallah.

mahmut ozkur

Üyemiz
Hayırlı olsun. Bir abimiz lutino- albino çiftinden 4 yavru almış kuşların 2 tanesi albino 2 tanesi lutino. yuvanın içi sarı beyaz, 4 çift kırmızı göz .

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Maşallah . gözünüz aydın.Umarım sağlıklı bir şekilde yavruları yeme düşerler.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler...yuvadan sürekli yumurta yuvarlama sesleri geliyor bir de her iki çiftte yuvadan çıkmıyorlar.sorun olmaz umarım bakım harici kuşları rahatsız etmiyorum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Siz sıkılmayın eğer siz rahatsız etmezseniz yumurtayı yuvadan atmazlar. Strese girmeleri de yumurtayı atmalarına sebep olabilir. Bu yüzden yazdığınız bakımı aynen uygulayın ve yaptığınız bakımı gözden geçirin. Sonrası zaten gelir. Hayırlı olsun...