ALBİNO LUTİNO İNGİLİZ CEKOSLAVAK YAVRULARIMIN BİR KISMI (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
maşallah behsat :D hepsi çok güzel inşallah senden aldığım kuşlardan bende albino yavru alırım baksana senin kuşlarda baya albino kanı olan varmış .

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
maşallah behsat :D hepsi çok güzel inşallah senden aldığım kuşlardan bende albino yavru alırım baksana senin kuşlarda baya albino kanı olan varmış .
evet genelde acık renk calıstıgım icin kuslarının cogunun kanında vardır ins sendede bole yavrular cıkar kardesim.. bi süre sonra cekoslavak damızlık takım satışı yapıcam haber ederim sana

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
çok güzel maşallah birde birşey sormak istiyorum hangi rekte ki kuşların yavruları  albino çıkıyor çok merak ettim bende de var 5 çift birtane çıkmıyor birde anne tamamen albino

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
çok güzel maşallah birde birşey sormak istiyorum hangi rekte ki kuşların yavruları  albino çıkıyor çok merak ettim bende de var 5 çift birtane çıkmıyor birde anne tamamen albino
dişi olan albinoya yesil spangile ve ya beyaz parcalı bir erkek veya albino erkek atarsanız albino cıkma ihtimali dahada yuksek olur.. ama kuşun soykan agacıda cok onemlidir

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar suanda buyuyen cogunlugu albino birkactanede lutino yavru toplamda 10 adet albino ve lutino yeme dusunce toptan satışa sunulacak.. 10 adet beraber satılacaktir.. Albino cekoslavakların Tane fiyatı 50 tl dir..