Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:sarı yüzlü albinodur bu spangle ile albinonun eşlemesinden bu tür yavrular alabilirsiniz yada başka renklerde kuşların eşlemesindende soyunda varsa çıkar
yorumlarınız için teşekkürler alkisdAhmet TOPRAK' Alıntı:yellow face albino çok değerli bi muatsyondur türkiyede creminoda diyorlar herhalde kanaryadan kaynaklı olsa gerek. maşallah
resimde belli olmasa da gözü kırmızıdır.Mustafa ELARSLAN' Alıntı:kuşunuz kırmızı gözlü değil gördüğüm kadarıyla netice itibariyle çift faktör olarak geçer... kremio diyenlerde vardır sarı yüzlü çift faktör de denir ama eğer kırmızı göz ise diğer yorumlar geçerlidir tarafımca![]()
eğer sakıncası yokasa bu kuşun anne ve babasının fotoğrafını paylaşır mısınız ? kaç ağız yavru aldınız ve bu ağızlarada albino lutino yani ino grubu kaç yavru aldınız? maşallah güzel kuş ve çok değerli bi mutasyon taşıyıcılık özelliğini merak ettim genelde ino grubu ile eşlenirse taşıyıcılık özelliği genotipte kalıcı olur.Yılmaz KAPLAN' Alıntı:resimde belli olmasa da gözü kırmızıdır.
Creminoların gözlerinin kırmızı olduğunu bilmiyordum.Ahmet TOPRAK' Alıntı:yellow face albino çok değerli bi muatsyondur türkiyede creminoda diyorlar herhalde kanaryadan kaynaklı olsa gerek. maşallah
dikatli bak arkadaşım kuşun gözleri kırmızı zatenLevent ACAR' Alıntı:Creminoların gözlerinin kırmızı olduğunu bilmiyordum.
Ahmet kardeşim anne ve baba bu, albino lutino yavru da atıyorlar. ilk ağız albino ve lutino attı 2. ve 3. ağızda cremino attılar. baba reinbow anne lutinoAhmet TOPRAK' Alıntı:eğer sakıncası yokasa bu kuşun anne ve babasının fotoğrafını paylaşır mısınız ? kaç ağız yavru aldınız ve bu ağızlarada albino lutino yani ino grubu kaç yavru aldınız? maşallah güzel kuş ve çok değerli bi mutasyon taşıyıcılık özelliğini merak ettim genelde ino grubu ile eşlenirse taşıyıcılık özelliği genotipte kalıcı olur.