Albino Muhabbet Kuşumun cinsiyetine bakabilirmisiniz?

H.Hüseyin KAVAS

Yeni Üyemiz
Katılım
23 Kas 2016
Mesajlar
3
Konum
Antalya-Serik
Adı
Hasan Hüseyin
Soyadı
KAVAS
Herkese selamlar
Aranıza yeni katıldım. Tecrübeli Abilerimden, Kardeşlerimden bir şeyler öğrenmeye çalışacağım. İki tane kuşum var. Albinonun cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.




 

H.Hüseyin KAVAS

Yeni Üyemiz
Katılım
23 Kas 2016
Mesajlar
3
Konum
Antalya-Serik
Adı
Hasan Hüseyin
Soyadı
KAVAS
Teşekkür ederim Yusuf Bey, Bazı arkadaşlar kuşun cinsiyetine dişi dediler. Bizde dişi olarak aldık. kuş 35-40 günlük. daha yakından çekilmiş bir fotoğraf ekliyorum. sizden ricam tekrar bakabilir misiniz?
 

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Katılım
26 Nis 2011
Mesajlar
585
Konum
İstanbul
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Hüseyin Bey aramıza hoşgeldiniz, kuşunuzun cinsiyeti diğer üyelerin de belirtiği gibi erkek sağlıklı günlerde büyüsün, güle güle besleyin.
 

Hlluzun

Yeni Üyemiz
Katılım
14 Ara 2016
Mesajlar
1
Adı
Halil
Soyadı
uzun
Merhaba,
Kasımın 19unda ben de bir muhabbet kuşu aldım. Aldığım kişi kuşun erkek ve bir aylık olduğunu söyledi. Renk ve görünüm olarak resimdeki kuşla neredeyse aynılar. İnternette albino kuşların irisinin olmadığı, yaşı ilerledikçe göz renginin açıldığı yazılmış ama benim muhabbet kuşumun gözleri kırmızı, iris var ve rengi beyaz.
Yaşı ve cinsiyeti ile ilgili yardımcı olursanız memnun olurum.
Teşekkür ederim.