Albino ve Lütinolarım.Zor durumda ...

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Albino ve lütino yetiştiriyorum Hobi olarak.  İlk defa başıma geldi ağustosda çıkan yavrulardan sonra eşler kavga etmeye başladı yuvalıkta yavruları varken  erkek olanı mecburen  ayırdım (albino)eşide lütino çok güzel yavrular veriyordu  dünde baktım anneleri renkleri babaya benzeyen yavruları tüğlerini yolmaya başlamış yuvalıkta kıyamet kopuyor.yavrular daha küçük anneyide ayırsammı yoksa babayı tekrar koysam şaşıdım .yavrular 3 tanesi tüğlerini tamamlamaya yakın.diğer 2 si daha tüğsüz

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Bence dişiyi alın erkeği bırakın yavrulara. Anladığım kadarıyla dişi kızgınlaşmış. Yavrular küçük başka türlü beslenemezler.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
benimde geçen ay başıma geldi dişiyi ayırdım bir gün işten geldiğimde 4 yavrununda tamamına yakın tüylerini yolmuş dişi :(

benim tavsiyem dişiyi ayırın baba bakar. bende 2 gün baba alışana kadar yavru besleme maması alıp, şırınga ile yavruları kendim besledim. o sırada baba beslemeyi öğrendi ve büyüttük :)

geçmiş olsun....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Cem Onur KALPAKÇI' Alıntı:
Bence dişiyi alın erkeği bırakın yavrulara. Anladığım kadarıyla dişi kızgınlaşmış. Yavrular küçük başka türlü beslenemezler.

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
Es selamü aleyküm;bence dişiyi çıkarın erkek bakacaktır yetişemedigi yerde biraz da destek verir seniz daha iyi olur kolay gelsin

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Arkadaşlar Yorumlarınıza Teşekkür Ediyorum.  Saygılar