Albino Veya Lutino Arıyorum.

ENDER ALP

Yeni Üyemiz
değerli üretici dostlarım merhabalar.yavru olarak albino veya lutino 'DİŞİ' aramaktayım. insandan ürkmeyen yavru varsa elinizde lütfen özel mesaj atmanızı rica ediyorum. özellikle hırçın olmayan istiyorum çünkü ev ortamında üretim yapıyorum. kimi kuş vardır insanı gördüğü zaman kafeste kendini yerden yere vurur işte ben o tarzda istemiyorum çünkü daha öncede ne kadar ilgilenirsem ilgileneyim evcileştiremediğim kuşlar olmuştu .elimdeki bütün kuşlar yavru yani temelden başladım yavruyken alıp damızlık yapacağım kısmetse. bu konuda satan arkadaşlardan veya tanıdıklarına yönlendirebilecek olanlar varsa lütfen özel mesaj atın. İstanbul Avrupa yakasındayım. Teşekkür Ederim.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
NETE ÇOK FAZLA GIREMIYORUM OZELDEN MESAJ ATTIM İSTERSEN TELEFON İLE  ULAŞABILIRSIN

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
İzmirde olsaydınız yeni atlayan lutinom ve atlamak üzere olan lutino ve albinom vardı. Bu yeni çıkan. Görsel olsun dedim.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kemal SOYLU' Alıntı:
İzmirde olsaydınız yeni atlayan lutinom ve atlamak üzere olan lutino ve albinom vardı. Bu yeni çıkan. Görsel olsun dedim.
Kemal bey fiyat nedir, bana erkek albino veya lutino lazım, yavru olabilir...

wizardry

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Temel
Elimde latino yavru var daha yeni yem kırmaya başladı 25 günlük düşünürseniz 1.levent teslim ederim tel 05372059131

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
İstanbulda lutino erkek bulsam bende arıyordum da yeni yeme düşen yada 3 - 4 aylık olan yok sanırım. Umarım sizde bulursunuz inş.