ALBİNOM KAÇ AYLIK

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Faruk ŞANLI' Alıntı:
maşallah 5 +6 aylık gıbı hayırlı olsun.
hocam çok sağol ama bana daha yavru gibi geldi , ne sesi çıkıyo ne elimden kaçıyo istediğim gibi yakalıyorum ediyorum elimde duruyor .. petshopcu 100-200 kuş içindne geldi diyor, ufak olmasa öyle bi kuş ele bu kdr alışkın olur mu sizce .. Gerekirse başka resimelrini de koyayım .. Bu albinolarda yaş olayını çözemedim

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
erkek kuşlar böyle olabiliyor... eğer dişi olsaydı elinde falan durmazdı...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Hakkı ÇETİN' Alıntı:
erkek kuşlar böyle olabiliyor... eğer dişi olsaydı elinde falan durmazdı...
valla bilmiyorum lutinom dişi oda gelir ele ama 35 günlükken almıştım :)) sanki 2-3 aylık bi kuş gibi geliyo bana

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞUNUZ 2 İLA 3 AY ARASI YANDAN FOTO OLSAYDI GUN SAAT SOYLERDİM AMA AYAKLAR VE GOZLERLE BAŞKA YAVRUN VARSA KIYASLA SLM ELE GELMESİ ERKEK DİŞİ İLE ALAKALI DEĞİL TAMAMEN İYİ HUYLU BİR ANA BABA DAN OLDUĞU İÇİN BİRDE FAZLA HIRPALANMAMIŞ EL GÖRMEDİĞİ İÇİNDİR SLM

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ KUŞUNUZ 2 İLA 3 AY ARASI YANDAN FOTO OLSAYDI GUN SAAT SOYLERDİM AMA AYAKLAR VE GOZLERLE BAŞKA YAVRUN VARSA KIYASLA SLM ELE GELMESİ ERKEK DİŞİ İLE ALAKALI DEĞİL TAMAMEN İYİ HUYLU BİR ANA BABA DAN OLDUĞU İÇİN BİRDE FAZLA HIRPALANMAMIŞ EL GÖRMEDİĞİ İÇİNDİR SLM
ele gelmesini cinsiyete bağlamadım arkadaş bağlamış bende dişim var oda geliyo dedim yani alakası olmadıgı belli :) tahminim diğer kuşumla yaşıt 3-4 aylık bi kuş .. Albinodan ii anarım diyenler yazmaya devam etsin :))

Yandan fotograf eklerim kardeş ona da bakarsın