Ali ŞENER'i Ziyaretim / KONYA - 2 (Osman Sami ŞEN)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Geçtiğimiz haftasonu 2 günlüğüne Konya'ya gitmiştim zamanımın sınırlı olmasına rağmen Ali ŞENER'i yine ziyaret etmeden İstanbul'a dönmek istemedim ve cumartesi sabahı kalkar kalmaz soluğu yanında aldım. İşyerinde kısa bi sohbetten sonra büyük bi sabırsızlıkla üst katındaki üretimhanesine çıktık. Yakında evleneceğim ve yer sıkıntım olduğu için kendi jumbolarımı da yaklaşık 1 ay önce Ali abiye vermiştim. Sağolsun benden iyi bakıyor kuşlarıma ve 4 dişimin 3'ü yumurtada :) En önemlisi de büyük merakla beklediğimiz George Negrounun kümesinden gelme fallow dişimizin yumurtlamış olması. İnşallah Kurban bayramında gittiğimde yavrularını da görmek nasip olur. Ali ŞENER'in üretimhanesi gerçekten çok iyi oturmuş ve ortamı kuşların üremesi için oldukça elverişli. Kendisine sizlerin de huzurunda çok çok teşekkür ediyor hayırlı bol üretimler diliyorum :) Nazar değmez inşallah...

2013 Yavrular

2013 Baba Adayı

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
inşallah emanetlerinin yavrularınıda görürüz osman

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Allah muhabbetinizi artırsın.Paylaşım için teşekkürler.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ali bey bebekler süper konyaya geldiğim zaman  bir yavru alacam haberin olsun...maşallah...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ali bey bebekler süper konyaya geldiğim zaman  bir yavru alacam haberin olsun...maşallah...
buyur gel ayhan abim kapımız her daim acık :) diğer arkadaşlarada iyi dilekleriniz için tşk ederim

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
maşallah ali allah nazarlardan saklasın dahada bol üretimler nasip etsin kardeşim