allaaaaaaah çiftleştiler:)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
vallahi billahi çiftleştiler gözlerimle şahit oldum daha az önce forumda demiştim eger çiftleşirlerse hanıma 50 tl vericem falan muhabbeti yapıyordum yav kafesten garip garip sesler geldi kuşlar boguluyor zannettim bi baktım ki erkek dişinin üzerinde tak tak çalışıyor video falan kaydedemedim kahretsin yav. ama allaha şükür çiftleştiler oh be :) şimdi sırada yavru görmek nasipse.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
vallahi billahi çiftleştiler gözlerimle şahit oldum daha az önce forumda demiştim eger çiftleşirlerse hanıma 50 tl vericem falan muhabbeti yapıyordum yav kafesten garip garip sesler geldi kuşlar boguluyor zannettim bi baktım ki erkek dişinin üzerinde tak tak çalışıyor video falan kaydedemedim kahretsin yav. ama allaha şükür çiftleştiler oh be :) şimdi sırada yavru görmek nasipse.
hadi gözünüz aydın

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Hayırlı olsun Bekir bey,inşallah yavrularıda sevmek nasip olur

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
abi benımkılerde cıftleşti ama dişi yuvaya gırmıyo :D uf moralım bozuldu sımdı cok uzuldum benımkılerde keske yavrulasa ve buyutse :( nabalım artık sizin sevıncınız bızım sevıncımız  alkisd alkisd

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
abi benımkılerde cıftleşti ama dişi yuvaya gırmıyo :D uf moralım bozuldu sımdı cok uzuldum benımkılerde keske yavrulasa ve buyutse :( nabalım artık sizin sevıncınız bızım sevıncımız  alkisd alkisd
olur  kardeşim 1 yıldır geberdim sabrımdan daha yeni gördüm biliyomusun :( hiç merak etme metin ol

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
olur  kardeşim 1 yıldır geberdim sabrımdan daha yeni gördüm biliyomusun :( hiç merak etme metin ol
hmm abi sen 1 yıldır beklıyormuşsun evet benım cok erkenmıs ben henuz 2 haftadır beklıyorum dişi ve erkegı yan yana koydugum gun cıftlestıler cok sasırdım bende eve getırdım sonra işte eve getırınce yolculuktan strese gırdı o yuzden gırmıyor yuvaya :(  :( :( :( :-[ :-[

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
:D :D :D rotfl

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
hüüüüp hadi hayırlısı yavrularıda görürüz işallah

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bu siteyi nasıl buldum bilmiyorum ama yemin ederim abiler kardeşler üstadlar bana cok şey öğretti gerçekten öğrendiklerimin hepsini uygulamaya çalıştım :) benim kuşlar pilot kuş gibi oldular bu sitedeki tüm dostlara selam allah yolunuzu açık etsin benim yaşadıgım duyguya benimle birlikte sevinen dostlar edimdim bu sitede çok saolun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
bu siteyi nasıl buldum bilmiyorum ama yemin ederim abiler kardeşler üstadlar bana cok şey öğretti gerçekten öğrendiklerimin hepsini uygulamaya çalıştım :) benim kuşlar pilot kuş gibi oldular bu sitedeki tüm dostlara selam allah yolunuzu açık etsin benim yaşadıgım duyguya benimle birlikte sevinen dostlar edimdim bu sitede çok saolun
inşallah yavrularıda görürsünüz:)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
Şu samimi sevinç nidaları var ya; vallahi billahi her şeyi anlatıyor. Hayırlı olsun hocam, ne diyeyim Allah tamamına erdirsin. Darısı başıma  inşallah. Selametle...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hadi gözün aydın bekir hocam çok sevindim bunu duyduğuma  kuşlarım beni mahcup etmez ve etmedide çok şükür :) en kısa sürede ymurtalarınıda göreceğinden eminim