Allah aşkına yardim !Kanlı dışkı

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Kusum gunlerdir ishaldi ishali icin cesamolin verdi veteriner 2 gundur iciriyorum.ishali gecer gibi oldu sonra beyaz cikartmaya basladi simdide diskilarina baktigimda az bi parca kan var sadece yem ve antibiyotik verdim Allah askina ne yapmayliyim kusum olecekmi lutfen yardim edin.biraz canlanir gibi oluyo sonra uyuyo.napacagim ben bu kan neyin nesi

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kusun resmini de koysaydiniz daha iyi olurdu ama kanli ishal hastaliklarin son evresi olarak gorulur hastaligin neden kaynaklandigini bulup ilac baslamalisiniz ama kurumadan olabilir

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Su anda kusun ishali ne durumda?
Eger gectiyse hemen o ilaci kesin.

ALÜ CENGÜZ

Yeni Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
CENGİZ
      DÜN AKŞAM KUŞCUNUN BİRİSİ BANA HASTA KUŞLAR İÇİN ŞU İLAÇI KULLAN DİYE SATTI BAKTIM İSHALLE İLGİLİ BİRŞEYLER YAZIYOR BENİM KUŞUM DÜN YERLERDE GEZİYERDU DÜN VERDİM BÜGÜNDE VERDİM TÜNEYE CIKTI DEDİ BAKTIĞIMDA EVET TÜNEKTE İDİ DAHA ÖNCESİNİ BİLMİYORUM 10 TL BENDE ALDIM İYİ GELİR Mİ GELMEZ Mİ BİLMİYORUM BELKİ KURTARIR DİYE DÜŞÜNDÜM ALDIM
        İLAÇ AVİDİARE AGZINA GÜNDE BİR DAMLA YAPACAKSIN DEDİ

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuşun ishali geçmiş dışkıdakinin kan olup olmadığından emin olmak lazım, kansa eğer ishali koksidiyoza çevirmiştir bunun içinde coxidin kullanmanız lazım, ama şuan kuşun yemesinde içmesinde bir sorun yoksa sadece halsizse kuşa probiyotik takviyesi yapın en basiti evde yapılmış yuğurdun suyu yada eczaneden maflor alıp kullanın

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kuşun ishali geçmiş dışkıdakinin kan olup olmadığından emin olmak lazım, kansa eğer ishali koksidiyoza çevirmiştir bunun içinde coxidin kullanmanız lazım, ama şuan kuşun yemesinde içmesinde bir sorun yoksa sadece halsizse kuşa probiyotik takviyesi yapın en basiti evde yapılmış yuğurdun suyu yada eczaneden maflor alıp kullanın
çok teşekkürler ishali tekrar başladı dediğiniz ilacı uygulayacağım

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
daha oncede yazmıstım size sanırım yeterli gelmemis bir daha yaziyim, o dıskıda kan olmasının sebebi koksidiyoz değil, dıskı gordunuz gibi mantıklı bakınca cok kati, katı oluncada bagırsaklardan gecisi zorlanıyor ve bagırsak kanamasına sebep oluyor, size bagırsakları duzenlemek icin nidazol onermistim ama kaale almadınız :) gecmis olsun, ayrıca o kusa yesillikte yedirin

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
daha oncede yazmıstım size sanırım yeterli gelmemis bir daha yaziyim, o dıskıda kan olmasının sebebi koksidiyoz değil, dıskı gordunuz gibi mantıklı bakınca cok kati, katı oluncada bagırsaklardan gecisi zorlanıyor ve bagırsak kanamasına sebep oluyor, size bagırsakları duzenlemek icin nidazol onermistim ama kaale almadınız :) gecmis olsun, ayrıca o kusa yesillikte yedirin
Basta bende bagirsak duzenleyici veriyodum ama diskisibi boyle gorunce endiselendim suan coxidin veriyorum oda nidazol yerine gecermi ? Gecmezse yarin ondanda alayim.artik ilac deposuna dondu ev