allah için bır yardım edın

melis33

Üyemiz
Adı
melis
Soyadı
cicek
ustatlarım abılerım kardeslerım ablalarım benım yavru kuslar tek tek oluyor 2 3 cıft kusların yavrularından hep oluyorlar kursakları dolu sımdı bırtanesıde fazla kıpırdamıyor nefes alyor ama oda olecek gıbı yardım edın ne yapmam gerek lutfen

melis33

Üyemiz
Adı
melis
Soyadı
cicek
tam olarak bilmiyorum amayok sanırım boyle kurumus gıbı bır hallerı var solmusgıbı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ayrıca biraz daha geniş bilgi verin
kuşlar kaç günlük?
kaç aylık?
yuvadalarmı?
kaç yavru var?
anne babanın durumu nedir?
v.s.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
hocam anne babada herhangi bir yemden falan zehirlenme halsizlik yoksa yavrularında kursagı dolu olup ölüyorsa soğuktan ölüyo olabilir sıcak bir yere almanı tavsiye  ederim.

melis33

Üyemiz
Adı
melis
Soyadı
cicek
yavrular 10 14 gunluk fılan kımılerı bıraz daha kucuktu oldugunde anne babalarında bır sorun yok bır ılac veremezmıyızonceden yavrular saglıklı olsun dıye sımdıden teskurler

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
ÇOK ÇEŞİTLİ SEBEBİ OLABİLİR SEBEBİNİ BULMAN LAZIM EN İYİSİ TAHLİL YAPTIRMAN
BÜYÜK İHTİMAL BAKTERİ KAPMIŞLAR (ÖLENLERİN KARNINDA SİYAH NOKTA VARSA O AYRI)
NACİZANE FİKRİM
TAHLİL YAPTIRMA İMKANI YOKSA ANTİBİOTİK TEDAVİSİNE BAŞLAMAN
AGUMENTİN ÇOCUK ŞURUBUNU VEREBİLİRSİN 5 GÜN    SABAH 8 DE VERECEN 2 SAAT SONRA SULUĞU ÇEKECEN AKŞAM 20:00 DE TEKRAR VEREN 22:00 DA SULUKLARI ÇEKECEN 5 GÜN BÖYLE
ARDINDAN 3 GÜN VİTAMİN
ARKASINDAN 2 GÜN ELMA SİRKESİ
ARDIDAN PREBİYOTİK

mustafa alaca

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ALACA
yumurtalardan çıkamayanlar varmıy dı? yumurta içi embriyo ölümü ve 1-2 haftalık civarı yavruların ölümü varsa bakteri enfeksiyonu diyebiliriz. ana baba sağlık durumu yuvalıktaki dışkı görünümü nasıl acaba?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
anne ve baba ishalse bu durumla karşı karşıya kalabilirsiniz geçmiş olsun oda mikrobik ishal oluyor normal ishal değil

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Yuvalik kutusunda cok fazla sicak olu$mu$ olabilir, yani icerisi havasiz kalmi$ta olabilir, bu durumda alinan nefes aralari daha kisa olur, ku$lar hava almakta zorlanirlar ve a$iri energy kaybindan can verebilirler, ... tuhafta gelse bile, olabilir bir durum, ... hic duymadim veya gülesi gelende olsa bile normal kar$ilarim, ... hani onca emek bo$a, yavrulari yuvadan cikarmayi hayal ederken o kutudan ölüleri cikiyor, ... icerisi gercekten cok sicak olabilir, ... yumurtanin icinde yavru icin bile cok iyi degil bu, ... fakat büyüdükleri vakit bedenleri cok sicakta olmasa bile, icerisi bunaltici bir hal alir, aliyordurda, ... kutu kafalarina iki sira delik delmekte fayda var, ne kadar hava girerse iceriye, o kadar serin kalabilir icerisi, ... icerisini hamama cevirmeye gerek yok, hani her$ey yolunda ve gayet güzel demek ayri, gercekler ayri, ... bana kalirsa durum bundan ibaret !!!

Inanin adiniza yinede üzüldüm, kendimi sizin yerinize koydum, hic ho$ 1 durum degil  :-[

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
ILAC = ZEHIR !!!

Ilac takintiniz var, ... sayenizde ilac satan cabuk kö$eyi döner, ...  ::)

Ku$un dogali ya sagliklidir, yada degildir, ... ilac ile baz durumlari sade ertelersiniz veyahut dahada berbat edersiniz, ... yan etkisini bilmeden, etmeden, ... deney faresi degil bunlar, hele hele yavruya yatan ku$a durduk yere, onun yavrularina ilac niye ?

A$imi yapmak istiyorsunuz ?

Ben yaz günü ne yapiyorsam, ki$inda aynisini yapiyorum, ... tek yapmaniz gereken :

Kaliteli ve en iyi iceriklerle dolu olan yemi verip ebeveyn ku$larinizi doguma, o tüm bakimlara hazir kilmanizdir !!!

Saglikli hayvandan saglikli yavru cikar, ... hasta ebeveyndende pek fazla bir$ey beklerseniz cok iyimser oldugunuzdandir, ... oda güzel fakat gercek di$i bir durum olur, ...

Hasta 1 insan Doktor olan insanin i$ine cok yarar, ... onu bir dert`ten kurtarir gibi görünür, fakat diger ve yeni bir derde salir, ... ve yine güveni sagliyarak o hastanin sirtindan parasini kazanir, ... siz saglikli oldugunuzda Doktor bundan faydalanamaz, ... ama yakayi bir ele verdinizmi, ... Allah yardimciniz olsun, ... siz ondan razi oluyorsunuz fakat onunda gözü paraya hic doymuyor,  evil_idea ... bilmiyorum anlatabiliyormuyum, ilac takintinizdan vazgecin bence, ... bu sadece bir öneri, umarim yanli$ anlamiyorsunuz, ...  pray

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
ILAC = ZEHIR !!!

Ilac takintiniz var, ... sayenizde ilac satan cabuk kö$eyi döner, ...  ::)

Hasta 1 insan Doktor olan insanin i$ine cok yarar, ... onu bir dert`ten kurtarir gibi görünür, fakat diger ve yeni bir derde salir, ... ve yine güveni sagliyarak o hastanin sirtindan parasini kazanir, ... siz saglikli oldugunuzda Doktor bundan faydalanamaz, ... ama yakayi bir ele verdinizmi, ... Allah yardimciniz olsun, ... siz ondan razi oluyorsunuz fakat onunda gözü paraya hic doymuyor,  evil_idea ... bilmiyorum anlatabiliyormuyum, ilac takintinizdan vazgecin bence, ... bu sadece bir öneri, umarim yanli$ anlamiyorsunuz, ...  pray
Bu ne mantıktır Allah aşkına ya ?????

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
i$inize gelmedigine göre ya TIP sektöründe me$gulsunuz yada bende bilmiyorum, ... mantigimi sorguliyabilirsiniz, ... gördüklerim bu, sizin gördüklerinizide ben bilemem, ... cikardigim sonuc bu, hakli oldugum kadar haksizda olabilirim, sizle bazi konularda ters`de dü$ebilirim, amma 32 yildirda bu ku$lar gözümün önümde, evimde, bahcemde, onu size garanti edebilirim, ... oda sade aklimin erdigi zamani dü$ünürsek, ... bilgimiz varki konu$uyoruz, veya yaziyoruz, ve buraya Allah icin yardim denildigi icin geldik, ... HIR cikarmaya degil efendim, ...

Neyse, ... buda ortaya veya konulara yazdigim son yazim olsun, beni ariyan ya kendi sayfamda bulur, yada herhangi 1 $ekilde bana ula$ir, ... elinize gecen her ku$u LIMON`dan suyunu alircasina kurutun bakim, ... kendini övene kari$mam, fakat olanlar oluncada diz dövenede kari$mam, ...  icon_snooty

Allah`a emanet olun, ... ::)

melis33

Üyemiz
Adı
melis
Soyadı
cicek
hepınıze cok teşekur edıyorum yardımlarınız ıcın aynı annenın bır yavrusunda dun baktıgımda bıseyı yoktu bugun baktıgımda bır ayagı felç sanırım ayagı yana dogru açık parmaklarını açamıyor