ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN OH BE:)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
KAÇ GÜNDÜR DİĞER ÇİFTİMDEN YUMURTA BEKLERKEN BU AKŞAM EVE GELDİM Kİ YUVALIKLARI KONNTROL ETTİM RESİMDEKİ ÇİFTİMİN YUMURTASI YUVALIĞIN TAM ORTASINDA DURUYORDU.ASLINDA ÇOK SEVİNDİM AMA ASIL İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR GİBİME GELDİ.YUMURTALAR DOLUMU YOK YAVRUNUN KURSAĞI YOK KAFESİ KIMILDATMA ALLLAAAAAH BİRSÜRÜ İŞ.AMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME KANDİLDE DUA BİLE ETTİM VALLAHİ YA :) BAKALIM KAÇ YUMURTA VE KAÇ SAĞLAM YAVRU ÇIKACAK DUALARINIZI BEKLİYORUZ KUŞLARIM VE BEN İYİ FORUMLAR DİLİYORUM.RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağlıklı yavruları olur. Bende uzun zamandır bekliyorum darısı bizimkilerin başına inşallah. Tüh benim kandilde hiç aklıma gelmedi onlarada dua etmek :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağlıklı yavruları olur. Bende uzun zamandır bekliyorum darısı bizimkilerin başına inşallah. Tüh benim kandilde hiç aklıma gelmedi onlarada dua etmek :)
HOCAM SİZİN YAZINIZIDA OKUDUM İNŞALLAH SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ YAVRUYU ALLAHIN İZNİYLE.VALLA ÇOK UĞRAŞTIM İNŞALLAH YUMURTALARDA DOLU ÇIKAR.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
arkadaşlar bende kuşlarımdan en kısa zamanda yavru bekliyorum. bakalım. dişi sürekli yuvada , kimseyi yaklaştırmıyor :) ve çok sinirli. kuyruk atıyor gibi ve alt kısım deri görünüyor. sanırım çiftleşme olmuş diye tahmin ediyorum. yuvada kaldıığı süre günün neredeyse tümü. kemik ve blok tüketimi bayağı arttı. :) erkek te iyi besliyor. darısı başıma.  evde farklı bir heyecan olacak :)  ilk yavrum ve heyecan tıpkı arkadaştaki gibi... kuşlarım aşağıda...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hakkında hayırlı olsun abi kuşlarına nasıl baktığını benden iyi bilen yoktur herhalde. Hak ediyordun bence. Ben de dua ederken en başlarda kuşlarım için yalvarıyorum. :) Allahım İnşallah bana da nasip eder. 6 gün sonra  dolu mu boşmu ışık kontrolü yapabilirsin. İnşallah yuvalar dolup taşar.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir hocam . Gözünüz aydın uzun bir bekleyiş ve emeğin sonucu inşallah rabbim gönlünüze göre verir .

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
gözünüz aydın artık sürekli yumurta gelir :) darısı biz bekleyenlerin başına

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Hakkında hayırlı olsun abi kuşlarına nasıl baktığını benden iyi bilen yoktur herhalde. Hak ediyordun bence. Ben de dua ederken en başlarda kuşlarım için yalvarıyorum. :) Allahım İnşallah bana da nasip eder. 6 gün sonra  dolu mu boşmu ışık kontrolü yapabilirsin. İnşallah yuvalar dolup taşar.
teşekkürler rasim kardeşim vallahi içim kurudu bekle bekle herşeyin hayırlısı inşallah sende en kısa zamanda görürsün kalbimizde ve dualarımdasın.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam.
çok teşekkürler hocam paslaşacaz daha dur :D
Hilmi KURU' Alıntı:
gözünüz aydın artık sürekli yumurta gelir :) darısı biz bekleyenlerin başına
inşallah hocam inşallah
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Bekir hocam . Gözünüz aydın uzun bir bekleyiş ve emeğin sonucu inşallah rabbim gönlünüze göre verir .
çok teşekkürler fatih hocam ya :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bekir hocam bu işe benden çok sevinmiş olamazsın  :) ...inan senden çok ben sevindim, gözün aydın bakalım. Daha evvel de dediğim gibi, hayvancıkları fazla rahatsız etme...yani zırt-pırt yumurtalar gelmeye devam ediyormu diye bakma...yumurtalar dolumu diye kuşların yuvalıklarını kurcalayıp yumurtaları mıncıklama  :) ...brak hayvanlar rahatla yumurtlama dönemini atlatsınlar. Bu işler nasip işi, bakarsın hepsi dolu çıkar bakarsın hiç birisi çıkmaz. Biraz beddua gibi olacak ama...inşallah okadar çok yavrun olur ki koyacak yer bulamazsın  ;D

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
çok mutlu oldum bende sayın hocam çok sevindim..ve inanırmısın gece rüyamda bile senin kuşları gördüm amaaaaaaaaaaaa inşallah gerçek olmaz baktım ki yumurtayı aşağıya atmışlar........nasıl yataktan fırladım anlatamam......bereketli üretimler dilerim....