ALLAHını seven yardım etsin lütfen.. ( RESİMLİ )

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
http://k1308.hizliresim.com/1d/r/rudlw.jpg

resimdeki yawru kusumun ayagında bole bır sorun war bu cıftı yenı almıstım dısı ortama alıssın dıye ellemedm 3 5 gun follugu sonra temızleme ıslemı sırasında ayakları pslıkle bulasmıstı .. dıger yawrudada aynı sey olmustu neyse suda bekleterek yumusattım we nazıkce temızledım tırnaklarda sıkıntıları yok dıger kardes te sıkıntı yok we o daha buyuk bu yawrudan ancak bunda bole bırsey gozlemledım bunu nasıl cozebılrz yada duzelır mı bu olay ..???

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Anne kuş acemi olabilir fazla yüklenmiştir. Yavrular çıktından sonra yavruluğa biraz talaş eklemek gerekiyor bu yüzden. Tedavisi varmı diye soracak olursan, benim yavruladan birisini başınada gelmişti. Biraz araştırdım tedavisi olmadığı söylenmişti.(Petshoplara sormuştum siteden birisini bir tedavi önerisi olabilir)

eskici

Takipçi Üyemiz
tedavisi var diye biliyorum.sitenin önde gelen abileri yardımcı olacaktır.geçmiş olsun.

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Muhammet BOZACI' Alıntı:
tedavisi var diye biliyorum.sitenin önde gelen abileri yardımcı olacaktır.geçmiş olsun.
İnşallah vardır. Benim bildiğim çarpık bacak için olan oda daha bir kaç günlük iken sünger veya bant ile bacakların birbirine orantılı şekilde sabitlenmesi.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Mustafa İLHAN' Alıntı:
Anne kuş acemi olabilir fazla yüklenmiştir. Yavrular çıktından sonra yavruluğa biraz talaş eklemek gerekiyor bu yüzden. Tedavisi varmı diye soracak olursan, benim yavruladan birisini başınada gelmişti. Biraz araştırdım tedavisi olmadığı söylenmişti.(Petshoplara sormuştum siteden birisini bir tedavi önerisi olabilir)
yaşıyormu kus pekı tutunabılıyormu tunege ws ..??

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
meraklanmayın kuş daha gelişim aşamasında kuşunuzun bacaklarında çarpıklık yok sanırım sadece ayak parmakları çarpık durumda o da geliştikçe düzelecektir kuşlarınızın ayaklarında yapışıp kalan dışkılar kuruyunca kemik gibi olur temizlenmezsede bu sekilde sakatlanmalara neden olabilir ama yaşamasına hiçbir sıkıntı olmaz eğer bacaklarda iki yana ayrıksa bilgi verin bunun içinde yardımcı olmaya calışalım

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Serkan SEVİŞ' Alıntı:
meraklanmayın kuş daha gelişim aşamasında kuşunuzun bacaklarında çarpıklık yok sanırım sadece ayak parmakları çarpık durumda o da geliştikçe düzelecektir kuşlarınızın ayaklarında yapışıp kalan dışkılar kuruyunca kemik gibi olur temizlenmezsede bu sekilde sakatlanmalara neden olabilir ama yaşamasına hiçbir sıkıntı olmaz eğer bacaklarda iki yana ayrıksa bilgi verin bunun içinde yardımcı olmaya calışalım
serkan bey bende öle bir durum olmuştu bacakları iki yana ayrık 2 tane yavru oldu değişik değişik annelerde bu yavrular büyüdüler ama hiç uçamadılar ölece duruyolardı. bende onları üzülerek yaşamlarına son vermek zorunda kaldım. onun çözümü varmı ki

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Serkan SEVİŞ' Alıntı:
bacaklarda ayrık durma sorunu yok yuruyor yurumesınde de sıkıntı yok dıger kardesındede bole bacaklarında pıslık yapısması olmustu onu temızledıgmde sıkıntı yoktu durusunda o daha buyuk ancak bu ona gore kucuk 2 3 gun wardır aralarında ..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yapacak bir şey yok eger kuş parmaklarını oynatabiliyorsa sıkıntı yoktur..

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
serkan bey bende öle bir durum olmuştu bacakları iki yana ayrık 2 tane yavru oldu değişik değişik annelerde bu yavrular büyüdüler ama hiç uçamadılar ölece duruyolardı. bende onları üzülerek yaşamlarına son vermek zorunda kaldım. onun çözümü varmı ki
kuş gelişim aşamasındayken fark ederseniz tedavisi oluyo 100/100 değil tabi iki ayak birbirine arada cok az bir bosluk kalcak sekilde sarılarak büğümesine devam etmesini sağlamalısınız bebeklere bacakları çarpık olmasın diye yapılan kundak misali.....
kuş büyüdükçe ayaklarda bu şekilde düzelmeye devam ediyo

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
bunu yaşayan başka uretıcı abılerımız yok mu?

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
arkadaşım yavrular çolak çıkmış bunlara pek fazla yapacak bişey yok benim başıma güvercinlerimde gelirdi böyle şeyler iyi kuşun yavrusuysa damızlığa ayırırdım yoksa verirdim eşe dosta sende öyle yapabilirsin saygılar.