Allahu Ekber elhamdulillah ilk defa yumurtalarim oldu !!!

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Kardesler cok cok mutluyum kuslarimi alali 2 sene oldu ve ilk defa kusum yumurtladi Subhanallah Allahu Ekber !!! Acayip sevincliyim insallah hersey yerli yerinde giderde hayal kirikligina ugramam masaallahlarimizi esirgemeyin insallah.Bana tecrübelerinizce önerilerde bulunun Allah icin.  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun öncelikle bu süreçte kuşları rahatsız etmemeye dikkat edin yavrular çıktıktan sonra günlük mamalarını verirsiniz temizliklerini yaparsınız yapacak başka bişeyde yok

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
İnşallah sağlıklı bi şekilde çıkar ve büyürler

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
sagolun kardesler Allah razi olsun sizden . Disi kus kac dakka yahut saat yumurtada oturmayinca , olmusuz olur ???? cünkü ara ara kusum cikip giriyor.

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
sagolun kardesler Allah razi olsun sizden . Disi kus kac dakka yahut saat yumurtada oturmayinca , olmusuz olur ? cünkü ara ara kusum cikip giriyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi oda dışkı bırakıyor yem yiyor vs. gibi şeylerden dolayı çıkar yuvadan bu arada abi dmk snn horoz işi pişirmiş hayırlısı olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gözünüz aydın. İnşaallah sağlıklı yavrular alırsınız

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
sagolun abiler ! Elhamdulillah efekan kardes aynen dedigin gibi oldu  ;D halende disi arada cikinca horozum üstüne cikiyor tam sapik cikti benim erkek  rotfl  disi kac dakka yumurtayi terk ederse olumsiz olur onu merak ettim abilerden cevap vermeleri icin rica ediyorum .

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
gözünüz aydın inşallah yavrularınıda görürsünüz yuvalığı açıp kuşları rahatsız etmemeye dikkat edin kuşlarınıza mama verin yavrular çıkana kadar mamaya alışsın