Almış Olduğum Kafesler Berbat Geldi..

PolisÜbrahim

Üyemiz
Arkadaşlar Sanal pazar kordon kafes'den almıs oldugum ürünler elime ulaştıgında şok oldum suluklar ve yemlikler kırık vaziyette geldi ayrıca sıtede yazan yurt ıcı kargo ıle heryere 5.5 tl kargo fıyatı eve geldıgınde UPS kargo ıle 9 Lıra olmus ne hıkmetse anlayamadım ..
Amacım Kımseyı karalamak degıl ama cok sınırlendım bu duruma verdıgım parayı helal etmıorum..
SAYGILARIMLA..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bunun gibi durumlar herzaman her firma ile yaşanabilir...halbuki işleri çok iyi paketleme yapmaktan başka birşey değil, onu da artık adam gibi yapamıyorlarsa bu işi brakmaları gerek. Cihad bey de dediği gibi, Naturbird.com bu konuda çok hassas...birçok kez alışverişim oldu ve hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ürünler de 10 numara kalite, uygun kargo imkanları da cabası.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Geçmiş olsun İbrahim Bey..Ben de geçen hafta aynı siteden çifthane ve biraz malzeme aldım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür.. o tarz sitelerden alışveriş yaparken satıcı için yapılan yorumları iyice okuyup ona göre almak lazım..Sizinki şanssızlık olmuş.. Kargo fiyatı hepsinde 5,5 Tl yazar ama o belli bi miktar için geçerlidir dikkatli bakarsanız görürsünüz ve kafesin boyutundan dolayı bu kargo fiyatı bence normal..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ürünü iade etme hakkını unutma  ben  bu ürünler için para vermedim dersin  olur biter    iade et

PolisÜbrahim

Üyemiz
O.Sami ŞEN' Alıntı:
Geçmiş olsun İbrahim Bey..Ben de geçen hafta aynı siteden çifthane ve biraz malzeme aldım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür.. o tarz sitelerden alışveriş yaparken satıcı için yapılan yorumları iyice okuyup ona göre almak lazım..Sizinki şanssızlık olmuş.. Kargo fiyatı hepsinde 5,5 Tl yazar ama o belli bi miktar için geçerlidir dikkatli bakarsanız görürsünüz ve kafesin boyutundan dolayı bu kargo fiyatı bence normal..
Sami Bey Ben urunlerımı alırken detayına kadar okudum ve ona gore karar verdım sorun 9 lıra olması degıl 5.5u veren 9uda verır lakin orada 5.5 yazıorsa oyle olması gerekır ...

PolisÜbrahim

Üyemiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bunun gibi durumlar herzaman her firma ile yaşanabilir...halbuki işleri çok iyi paketleme yapmaktan başka birşey değil, onu da artık adam gibi yapamıyorlarsa bu işi brakmaları gerek. Cihad bey de dediği gibi, Naturbird.com bu konuda çok hassas...birçok kez alışverişim oldu ve hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ürünler de 10 numara kalite, uygun kargo imkanları da cabası.
Abicim Haklısın ama Naturbird'de genelde teklı kafesler ıcın toplu satıs (12li paket) oldugu ıcın o kadara ıhtıyacım yokdu almadım .. neyse artık saglık olsun demekden baska carem yok ..

PolisÜbrahim

Üyemiz
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Ürünü iade etme hakkını unutma  ben  bu ürünler için para vermedim dersin  olur biter    iade et
Biliyorum kı ıade ettıgım  zaman kargo parasını bana yıkacaklar :)) 9 tl gelıs 9 tl gonderme 18 lıra elde olan hicbisey kazanan UPS kargo  :)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
İbrahim ÖZALP' Alıntı:
Sami Bey Ben urunlerımı alırken detayına kadar okudum ve ona gore karar verdım sorun 9 lıra olması degıl 5.5u veren 9uda verır lakin orada 5.5 yazıorsa oyle olması gerekır ...
İbrahim Bey ürün hasarlı geldiyse siz en iyisi "onaylamıyorum" kısmını seçin ürünü iade edin...Burda onları savunacak değilim ama dikkat ederseniz o 5,5 tl nin yanında boyut ve ağırlık olarak bi sınırlama yazar.. Tekrar geçmiş olsun..

PolisÜbrahim

Üyemiz
Sami Bey size detayları mesaj olarak attım ..
pirinç kafes 2 adet (30luk kucuk kafes) ve cam yuvalık 10 kılo edıorsa sız haklısınızdır ayrıca yurt ıcı kargo UPSye donusmesı normal mı sızce saygılar..

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
aldığınız firmayı bilmem fakat birçok kargo firmasıyla çalıştım,hala çalışıyorum ama kargoda çalışan elemanların ÇOĞU paketlere hunharca davranıyor.Tamamen kargo personelinin duyarsızlığına yoruyorum bu mağduriyetinizi.
Ama kabulde etmiyorlar........
Bir firma kırık mal göndermez hem kendi prestiji için hemde müşterikaybetmemek için.
.Malı kargo firması elemanları kırar veya hasar verir.Çok yaşadım ben Türkiye'nin heryerine ürün gönderirken bu sorunu....

PolisÜbrahim

Üyemiz
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
aldığınız firmayı bilmem fakat birçok kargo firmasıyla çalıştım,hala çalışıyorum ama kargoda çalışan elemanların ÇOĞU paketlere hunharca davranıyor.Tamamen kargo personelinin duyarsızlığına yoruyorum bu mağduriyetinizi.
Ama kabulde etmiyorlar........
Bir firma kırık mal göndermez hem kendi prestiji için hemde müşterikaybetmemek için.
.Malı kargo firması elemanları kırar veya hasar verir.Çok yaşadım ben Türkiye'nin heryerine ürün gönderirken bu sorunu....
Kımse Musterı kaybetmek ıstemez haklısınız .. Ama Gunay abınınde dedıgı gıbı ıyı bır paketleme sonucunda bu gıbı sorunların onune kesınlıkle gecılecegını dusunuorum..
Paketleme ıslemını bıldıgım kadarıyla fırmalar gonderen kısıler yapıyor ..

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
İbrahim ÖZALP' Alıntı:
Kımse Musterı kaybetmek ıstemez haklısınız .. Ama Gunay abınınde dedıgı gıbı ıyı bır paketleme sonucunda bu gıbı sorunların onune kesınlıkle gecılecegını dusunuorum..
Paketleme ıslemını bıldıgım kadarıyla fırmalar gonderen kısıler yapıyor ..
Kesinlikle sizde bu konudahaklısınız eksik paketleme sonucu oluşan zararlar satıcıya ait,fakat bizim gönderdiğimiz paketleri kargoya vermeden önce yere atarız kırılmaz veyahasar görmez derecede paketlemesi için extra köpükler ıslanmaması için streçler en dış kısmınada köpük şilte sardığımız halde zarar vermeyi başarıyorlardı.
Biryere kadar haklısınız ama eksik paketleme olmayıp geri kalanı tastamamsa..kargo firması hunharca davranıyor nasıl oluyorsa beceriyor emanete hıyanet etmeyi.

Hatta kaçtane kargomda görevliler tarafından ÇALINDI hoşlarınagittiği için. kafalarına göre açıp inceleme haklarıda var...Şikayet var sitesinde kargolara yazılanları bir okuyun farkedeceksiniz.

Velhasıl paketleme tamamsa gerisi kargoculardan kaynaklanıyor bilginize

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
İbrahim ÖZALP' Alıntı:
Sami Bey size detayları mesaj olarak attım ..
pirinç kafes 2 adet (30luk kucuk kafes) ve cam yuvalık 10 kılo edıorsa sız haklısınızdır ayrıca yurt ıcı kargo UPSye donusmesı normal mı sızce saygılar..
İbrahim bey sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de 60*40*40 çifthane aldım ve 10,5 tl kargo ödedim...ve ben de bu parayı ödedikten sonra öğrendim o yanda yazan ufak ayrıntıyı..ama şansıma benim aldığım adamlar iyi çıktı çok güzel paketleme yapmışlar en ufak hasar yoktu.. ..Biz ağırlığından değil boyutundan dolayı fazla para ödedik.. Umarım bundan sonra diğer arkadaşlar da bu konuya dikkat eder sonra bizim gibi düşündüklerinden fazla para ödemezler..

PolisÜbrahim

Üyemiz
Yeni Dikkat ettim Yuvalıgın konargası ve kafese takılacak cengelleride yokmuş :) Gülüyorum sadece bu duruma hemde katıla katıla :) Bunu kafese ben guclu bır yapıstırıcı bularak yapıstırayım bari :S :D

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
ibrahim bey artık sağlık olsun demekten başka bir şey kalmıyor. keşke forumda ki yorumları okusaydınız o siteden kafes alanların ürünlerini çuvala koyup yollamışlardı ki buda bu konudaki hassasiyetlerini gösteriyor.kargo ücreti olarak 5,5 +kdv bizde gecen aldığımız yarım kilo ürüne aynı kargo parasını ödedik. geçmiş olsun her serde bir hayır vardır diyerek canınızı sıkmamaya çalışın