Almış Olduğum Kafesler Berbat Geldi..

PolisÜbrahim

Üyemiz
Hilmi KURU' Alıntı:
ibrahim bey artık sağlık olsun demekten başka bir şey kalmıyor. keşke forumda ki yorumları okusaydınız o siteden kafes alanların ürünlerini çuvala koyup yollamışlardı ki buda bu konudaki hassasiyetlerini gösteriyor.kargo ücreti olarak 5,5 +kdv bizde gecen aldığımız yarım kilo ürüne aynı kargo parasını ödedik. geçmiş olsun her serde bir hayır vardır diyerek canınızı sıkmamaya çalışın
Teşekkürler Sağolun ... Aynen öyle herşeyde vardır bir hayır ..

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Bugüne  kadar bütün ihtiyaçlarımı naturbird den karşıladım    ürünleri  gerçekten temiz  uygun fiyata  tavsiye ederim..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bunun gibi durumlar herzaman her firma ile yaşanabilir...halbuki işleri çok iyi paketleme yapmaktan başka birşey değil, onu da artık adam gibi yapamıyorlarsa bu işi brakmaları gerek. Cihad bey de dediği gibi, Naturbird.com bu konuda çok hassas...birçok kez alışverişim oldu ve hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ürünler de 10 numara kalite, uygun kargo imkanları da cabası.
+1

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Geçmiş olsun üzüldüm ben naturbird ten aldım kafeslerimi çok geniş ve çok güzel...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İbrahim ÖZALP' Alıntı:
Arkadaşlar Sanal pazar kordon kafes'den almıs oldugum ürünler elime ulaştıgında şok oldum suluklar ve yemlikler kırık vaziyette geldi ayrıca sıtede yazan yurt ıcı kargo ıle heryere 5.5 tl kargo fıyatı eve geldıgınde UPS kargo ıle 9 Lıra olmus ne hıkmetse anlayamadım ..
Amacım Kımseyı karalamak degıl ama cok sınırlendım bu duruma verdıgım parayı helal etmıorum..
SAYGILARIMLA..
Benımde daha önce kordon kafes ile alış verişim oldu. Hiç bir problem yaşamadım. kafes sayısı az olunca ister istemez sıkıntı oluyor. Bir arada çok kafes oldugunda ezilme büzülme olmaması gibi. Ama bunda tabikide sadece gönderen değil kargo şirketinde hata var. Yanında açıp bakacaksınız ürüne, varsa sorun almayacaksanız. Hasar tutanağı tutturacaktınız.  Ayrıca Bundan 6 ay öncesine 16 dsye kadar 5.5 tl idi. Buda sanalpazarın anlaşması vardı. O anlaşma değişti. Sanırım en hesaplı USP, onunla göndermiştir. Buraya konu açmak yerine ilk önce kordon kafes ile görüşseydiniz. Niyetim onları kurumak değil ama siz direk onları kötülemişsiniz. Başka kafes alacakalara bu iyi bir refarans değil. Kaldıki arada kargo şirketi var. umarım sorununuz çözülür. Geçmiş olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bunun gibi durumlar herzaman her firma ile yaşanabilir...halbuki işleri çok iyi paketleme yapmaktan başka birşey değil, onu da artık adam gibi yapamıyorlarsa bu işi brakmaları gerek. Cihad bey de dediği gibi, Naturbird.com bu konuda çok hassas...birçok kez alışverişim oldu ve hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ürünler de 10 numara kalite, uygun kargo imkanları da cabası.
+1
Kordon kafesten alışveriş yapan herkes madur oluyor. Bu yüzden alışverişi daha güvenilir hale getirmek için daha önceden siteden alışveriş yapanlara danışın derim.

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Hocam yanlış anlamayında, orada 5,5TL+KDV yazıyor...
KDV'siz fiyatı sanırım 5,5TL'ymiş...

Ayrıca suç bence kargo şirketlerinde...Onlar alıp atıyorlar kutu hafif diye içinde ne olduğunu bilmiyorlar çünkü.
Siz kutuya KIRILABİLİR diye yazarsanız(yazdırırsanız) daha dikkatli oluyorlar...Tecrübeyle sabittir...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:
Hocam yanlış anlamayında, orada 5,5TL+KDV yazıyor...
KDV'siz fiyatı sanırım 5,5TL'ymiş...

Ayrıca suç bence kargo şirketlerinde...Onlar alıp atıyorlar kutu hafif diye içinde ne olduğunu bilmiyorlar çünkü.
Siz kutuya KIRILABİLİR diye yazarsanız(yazdırırsanız) daha dikkatli oluyorlar...Tecrübeyle sabittir...
Aslına bakarsanız her sitenin mallarına aynı muhameleyi yapıyor kargo şirketleri.(atıyor,savuruyor) Ama sitenin malları paketlemesi düzgün olursa sıkıntı yaşanmıyor.