Alternatif mama önerileri

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
abilerim kardeşlerim uzun zamandır mama katkılarını araştırıyorum .. breemax en çok hoşuma giden , bira mayası ve di azeym 256 de çok ii .. yalnız bunları internette bulamadım.. sitede satan bir kaç arkadaş var büyük ihtimal havale ile almam gerekcek onun içinde peşin para yok.. Kredi kartı ile almam lazım.

Bunlar dışında bana önerebileceğiniz aşağı yukarı aynı içerikli katkılar neler.. Ya da internetten alabilecegim sağlam bi bira mayası .. bilal erdem hocamızın sattıgı zaten internette yok ..

yardımcı olursanız çok sevinirim..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
magnesia markasının daha önce bira mayasını kullanmadım ama hazır mamaları var onlardan kullanmıştım güzel karışımlı kaliteli bir mama idi.markadan dolayı bence güvenilir derim.karar gene senin ama sanırım daha ucuzuda alıncak durumda değildir 15 lirayada bira mayası görmüştüm bir petshopta ama adı sanı belli diil uydurma bişeydi.20 lira gayet güzel bence tek sorun kargo masrafın olur 3-5 bişeyler tutar o da.

+
bilal erdem abimizde de kampanyalar güzel...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Erhan KİRET' Alıntı:
magnesia markasının daha önce bira mayasını kullanmadım ama hazır mamaları var onlardan kullanmıştım güzel karışımlı kaliteli bir mama idi.markadan dolayı bence güvenilir derim.karar gene senin ama sanırım daha ucuzuda alıncak durumda değildir 15 lirayada bira mayası görmüştüm bir petshopta ama adı sanı belli diil uydurma bişeydi.20 lira gayet güzel bence tek sorun kargo masrafın olur 3-5 bişeyler tutar o da.

+
bilal erdem abimizde de kampanyalar güzel...
bilal erdem hocamdan breedmax alcaktım pahalı geldi , birde kredi kartı ile alcam o yuzden ucuz da olsa alamıyom :( bu bira mayasını alsak , kullanım şeklimiz nasıl olsun hocam .. haftada kaç verelim ..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
hımm evet ekonomik açı :) herkezin sorunu işte:)
mamanın içerisine 1 tatlı kaşığı kadar vermen yeterli bira mayasını.ben gün aşırı veriyorum.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Erhan KİRET' Alıntı:
hımm evet ekonomik açı :) herkezin sorunu işte:)
mamanın içerisine 1 tatlı kaşığı kadar vermen yeterli bira mayasını.ben gün aşırı veriyorum.
aynen hocam :) sen hangisini kullanıyorsun .. ne derece de faydasını gördün hocam

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
bana bir arkadaşım kuş işini bıraktığı için vermişti bi kutu bira mayası markası Brewer's Yeast ne kadardır fiyatı bilmiyorum ama memnunum bugüne kadar hiç hastalık gibi bir sorun olmadı.çiftlerimden birinde 5 yumurta vardı 2si çıktı 3ü dölsüzmüş onlar çıkamadı ama o kuşlar bana sonradan gelmişti bira mayasını bikaç gün kullanmışlardı daha bendeki kuşlarımdan da aldım yavru 5 yumurtanın 5ide sağlıklı bir şekilde çıktı diğer eş de ise 7 tam yavru vardı bunlar bira mayasının etkileri diye düşünüyorum ben.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Erhan KİRET' Alıntı:
bana bir arkadaşım kuş işini bıraktığı için vermişti bi kutu bira mayası markası Brewer's Yeast ne kadardır fiyatı bilmiyorum ama memnunum bugüne kadar hiç hastalık gibi bir sorun olmadı.çiftlerimden birinde 5 yumurta vardı 2si çıktı 3ü dölsüzmüş onlar çıkamadı ama o kuşlar bana sonradan gelmişti bira mayasını bikaç gün kullanmışlardı daha bendeki kuşlarımdan da aldım yavru 5 yumurtanın 5ide sağlıklı bir şekilde çıktı diğer eş de ise 7 tam yavru vardı bunlar bira mayasının etkileri diye düşünüyorum ben.
5de2 çıkan var kullanılmamış , 5de 5 var birde kullandıgınız :) bira mayasının etkisi orta da .. Attıgınız linktekini amayı düşünüyorum deneyelim bakalım