agrigento' Alıntı:
ben siteyle ilgili olumsuz bır cumle kurmamıstım fakat sızın bukadar tepkı gostermınızı anlayabılmıs degılım bu olay bır bucuk ay once olmustu ve o gunden buyana bu dolandırıcılar farklı nıcklerle aynı sıtede onlarca ılan vermeye devam edıyolar..tanıyorum dedıgınız fırma sahıbıne ulasmak ve uyarmak ıcın onlarca maıl atsamda pek kaale almadı sanırım..neyse sorun degıl ama tekrar solym buraya bu konuyu yazmamın sebebı benden baska bırlerı daha bu oyuna gelmesın dıye nacızane bı uyarı..sızın farklı bı acıdan bakmanız gercekten ılgınc..saygılar
bahsettiginiz site sahibide çok degerli bir arkadaşımızdır, kendisi tek başına site ile ilğileniyor, iki aydırda sınavları vardı onlara yogun bir şekilde çalıştı, siteylede zannedersem ilğilenemedi, yoksaki mesajlarınıza geri dönüş yapardı...Bu gibi dolandırıcılar, üşkayatçılar malesef her sitede bulunmaktadırlar, bunlara yem olmamak için tanımadığınız-bilmediğiniz , güvenmediğiniz kişilerden, hele hele resim üzerinden alış veriş yapmayınız....Tekrar tekrar geçmiş olsun.