aman bu şebekeye dikkat!!!

agrigento

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
zengin
ben  siteyle  ilgili  olumsuz  bır  cumle kurmamıstım  fakat  sızın    bukadar tepkı gostermınızı    anlayabılmıs  degılım bu  olay  bır  bucuk ay  once  olmustu  ve  o gunden  buyana  bu  dolandırıcılar  farklı  nıcklerle  aynı  sıtede  onlarca  ılan  vermeye  devam  edıyolar..tanıyorum dedıgınız  fırma  sahıbıne  ulasmak  ve  uyarmak  ıcın onlarca  maıl  atsamda  pek  kaale  almadı  sanırım..neyse  sorun  degıl  ama tekrar  solym  buraya bu konuyu  yazmamın  sebebı  benden  baska  bırlerı  daha  bu oyuna  gelmesın  dıye  nacızane  bı uyarı..sızın  farklı    bı  acıdan  bakmanız  gercekten  ılgınc..saygılar

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Çok geçmiş olsun. Site sahibi ben olsamda sitenin şifreleri ve genel mail adresi Ali abi de. eğer ki bununla ilgili bir mail veya mesaj almış olsaydım inanın elimden gelen herşeyi yapardım. Yazınızı da yeni gördüm. Ali abi de bu konu hakkında bana bilgi vermedi. Daha doğrusu Ali abiyle uzun zamandır görüşme fırsatımız olmadı. Benim şu an elimden gelen isimlerinin anına uyarı mesajı yazmak. İş zaten polise gittiği için başka değiştirme falan yapmak istemiyorum. Sadece başka dolandırıcı kimseler olmasın diye isimlerinin başına alış veriş yapmayın diye bir ibare yazacağım. Bu alış verişlerde her zaman büyüklerimizde bizde tekrar tekrar söylüyoruz. Kesinlikle tanıdığınız birinden alış veriş yapın yada birebir görerek alın diye.  Kimse parasını sokakta bulmuyor. en acı tarafıda dolandırılmanın verdiği hezimet ve hayal kırıklığı. Bende en çok güvendiğim birinden dolandırıldım.  özellikle tanıdığınız biri tarafından dolandırılmak çok kötü. Tekrar çok geçmiş olsun. Umarım dolandırıcılar çabuk bulunur. bende mail adresleri mevcut. İsterseniz işinize yarayacaksa size verebilirim.

http://muhabbetkusualsat.com/component/adsmanager/?page=show_category&catid=164&text_search=&order=0&expand=0

http://muhabbetkusualsat.com/component/adsmanager/?page=show_category&catid=164&order=0&expand=0&start=11

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
agrigento' Alıntı:
dünyanın  bir  ucundan  buldum  dolandırıcıları sayelerınde  uzun  zamandır  konusmadıgım  ıngılızcemı  pekıstırdım :)
  Hakan bey, her kayıp bir kazanç vardır muhakkak.
  Kimsenin başına gelmez dilerim..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
agrigento' Alıntı:
ben  siteyle  ilgili  olumsuz  bır  cumle kurmamıstım  fakat  sızın    bukadar tepkı gostermınızı    anlayabılmıs  degılım bu  olay  bır  bucuk ay  once  olmustu  ve  o gunden  buyana  bu  dolandırıcılar  farklı  nıcklerle  aynı  sıtede  onlarca  ılan  vermeye  devam  edıyolar..tanıyorum dedıgınız  fırma  sahıbıne  ulasmak  ve  uyarmak  ıcın onlarca  maıl  atsamda  pek  kaale  almadı  sanırım..neyse  sorun  degıl  ama tekrar  solym  buraya bu konuyu  yazmamın  sebebı  benden  baska  bırlerı  daha  bu oyuna  gelmesın  dıye  nacızane  bı uyarı..sızın  farklı    bı  acıdan  bakmanız  gercekten  ılgınc..saygılar
bahsettiginiz site sahibide çok degerli bir arkadaşımızdır, kendisi tek başına site ile ilğileniyor, iki aydırda sınavları vardı onlara yogun bir şekilde çalıştı, siteylede zannedersem ilğilenemedi, yoksaki mesajlarınıza geri dönüş yapardı...Bu gibi dolandırıcılar, üşkayatçılar malesef her sitede bulunmaktadırlar, bunlara yem olmamak için tanımadığınız-bilmediğiniz , güvenmediğiniz kişilerden, hele hele resim üzerinden alış veriş yapmayınız....Tekrar tekrar geçmiş olsun.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
geçmiş olsun .internet üzerindeki alışverişlere çok dikkat etmek gerekir.

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
arkadaslar ilanlarda yazıları okudunuz mu acaba  google amcadan cevirmisler yazıları  kimse guzelim turkcemizi bu kadar kotu yazamaz  bunların yabancı oldukları belli allah bilir kaç kişiyi dolandırdılar bence yazılara dikkat edelim telefon numarası varsa arayalım konusalım sesini duyalım deyil mi  işallah baska kimsenin canını yakmazlar serefsizler

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
çok geçmiş olsun internet üzerinden alışverişlerde çok dikkatli davranmak gerekiyor.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
geçmiş olsun  bende  bu aralar  dolandırıldığımı sanıyorum bakalım  bi kaç gune belli olur  ama benımki yerli :D:D
agrigento' Alıntı:
dünyanın  bir  ucundan  buldum  dolandırıcıları sayelerınde  uzun  zamandır  konusmadıgım  ıngılızcemı  pekıstırdım :)