Ana kus yavrusunu yoldu

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce aldigim 3 yavrulu  çift en küçük yavrusu dün anne yolmus  yavrum tüyler çok azalmış ama kan yok şükür anne zamansız bir yumurtalamaya mi giriyor bel kambur biraz en küçük yavru 2 haftalik falan daha çözüm nedir bu günde yoldu sizce dişinin  problemi ne

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Kızışmasına neden olan katkılar vermeyin. Erkek dişiyi sıkıştırdıkça dişide yavrulara saldırıyor. Kıskançlıktan kaynaklı bir durum yoksa beslemeye dikkat ederseniz çözüleceği düşünüyorum. Aksi bir durumda dişiyi başka bir yere alın erkek yavruları besliyormu takip edin.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kan yoksa eğer kızıştığı için yapmiyor tüy yolmayı
Muhtemelen sağılmış çift aldınız
Erkekte diside yorgun ve diside iyot eksikliği var ve bunu yavrunun tüylerini yolarak karşıliyor ve alışkanlık haline getirir.
Ya ćifti geri verin yada çifti dinlenmeye alın

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Peki suan geri veremem ne yapabilirim nasıl besleyebilirim bence kızıştı  dışı erkek gayet sakin dışı bel yaptı yumurtlama belirtisi veriyor iyot eksikliği olsa tüyleri yemesi gerekmez mi

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Emrah İNCE' Alıntı:
Kızışmasına neden olan katkılar vermeyin. Erkek dişiyi sıkıştırdıkça dişide yavrulara saldırıyor. Kıskançlıktan kaynaklı bir durum yoksa beslemeye dikkat ederseniz çözüleceği düşünüyorum. Aksi bir durumda dişiyi başka bir yere alın erkek yavruları besliyormu takip edin.
Nasil beslemeliyim  aspur veriyorum yem olarak birde yumurta maması

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Arkadaslar ne zamana kadar yolucak  bir çözüm yazan olmadı lütfen yardım edin