anasayfadaki bu konuyu anlayamadım

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ben anasayfadaki bu konuyu anlayamadım ama herhalde 4 gün sonra açıklayıcı olacaktır sonuç iyi birşeymi bu kötümü nasıl bir döngüdür  :-\

Arkadaşlar bilindiği gibi kurduğumuz muhabbet kuşu derneği son günlerde artan üye sayısının nedenlerini ufaktan bir araştırma yaptım. araştırma neticesinde derneğe üye olma nedenleri arasında en fazla ilgiyi çeken cevaplarda derneğin federasyon tarafından kabul gördüğünü dernek yöneticileri tarafından açıklandığı ve bilezik siparişi aldıklarını gördüm bilezik almak için son katılımın 08/02/2011 tarihinde biteceği ve 20/02/2011 tarihinde bileziklerin herkezin elinde olacağı açıklandığı için üye olduklarını söylediler.bazı arkadaşlarında dernek yötecilerinin söylediklerine inanmadığı için bu girişime katılmadığını belirtmişlerdir.aşağıda bu konunun gündemde kalması için bir geri sayım sayacı başlattım.sonuçları bilezikleri verecekleri 20/02/2011 tarihine kadar beraber takip edelim isterseniz    Son 4 gün

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
cihan aytan' Alıntı:
ben anasayfadaki bu konuyu anlayamadım ama herhalde 4 gün sonra açıklayıcı olacaktır sonuç iyi birşeymi bu kötümü nasıl bir döngüdür  :-\

Arkadaşlar bilindiği gibi kurduğumuz muhabbet kuşu derneği son günlerde artan üye sayısının nedenlerini ufaktan bir araştırma yaptım. araştırma neticesinde derneğe üye olma nedenleri arasında en fazla ilgiyi çeken cevaplarda derneğin federasyon tarafından kabul gördüğünü dernek yöneticileri tarafından açıklandığı ve bilezik siparişi aldıklarını gördüm bilezik almak için son katılımın 08/02/2011 tarihinde biteceği ve 20/02/2011 tarihinde bileziklerin herkezin elinde olacağı açıklandığı için üye olduklarını söylediler.bazı arkadaşlarında dernek yötecilerinin söylediklerine inanmadığı için bu girişime katılmadığını belirtmişlerdir.aşağıda bu konunun gündemde kalması için bir geri sayım sayacı başlattım.sonuçları bilezikleri verecekleri 20/02/2011 tarihine kadar beraber takip edelim isterseniz    Son 4 gün
Cihan bu konu benimle ilgilidir kurucu üyesi olduğum ve daha sonra yönetim kurulundan istifa ettiğim muhabbet kuşu ile ilgili derneğin yapmış olduğu birtakım yanlış uygulamalarının takipçisi olduğumu, bizim bu sitemizdede bu derneğe üye 40-50 arkadaşımız mevcut olup bilgilendirme amaçlı bir yazıdır daha sonra bu yazdığım yazıların çeşitli versiyonları devam edecektir

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
bende ilk acılan konuyu okudugumda bizde üye olalım kendi adımıza bilzigimiz olsun diyordum taki selahattin abinin yazıları okudugum ana kadar  şimdi beklemedeyim bakalım 3 gün kaldı sonucları görecegiz

motifcan

Uzman Üyemiz
saçma olur mu bilmiyorum muhabbetkusuureticileri.org adına bizde bilezik yaptırıp takabilirmiyiz kuşlarımıza ?Yani illa bir dernek kurmadan yada bir derneğe üye olmadan..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan bir kişi çıkıpta cevap verme şansına sahip değil.
Bu nasıl iş bu nasıl zihniyet ben yaptım oldu, ben söyledim oldu zihniyeti var.
Filmin sonunu ben biliyorum anlatırsam olmaz
Bekleyelim hep beraber görelim

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
34M

Derneğimiz Federasyon kodu 34M olarak belirlenmiş olup bilezik siparişlerine kesin olarak dahil edilmiş bulunmaktayız.
Derneğimizi usulsüz işler yapıyor diye şikayet eden ve bu işi geciktiren arkadaşları esefle kınıyorum.
Yapılan şikayet neticesinde dernekler masası ve federasyon bizi denetlemiştir.Bu denetlemelerden anlımızın akıyla çıktık.Herkese hayırlı olsun.
Zaman sayacınızı istediğiniz zaman durdurabilirsiniz çünkü olmaz dediğiniz herşey oldu tüm camiaya hayırlı olsun.
Dernek yöneticisi olarak cevap hakkımızı kullandım.
İlgi duyan herkese sayılar.
Tüm muhabbetkuşu üreticilerini çatımız altına bekliyoruz.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
SİNAN BU NE USLUP BÖYLE AHIRA GİRER GİBİ BEN SENİ AKLI BAŞINDA BİRİ SANIRDIM YOKSA SEN BENİ BİRİSİYLEMİ KARIŞTIRDIN
BU PLATFORMDA HERKESİN YAZDIĞINA BİR CEVABIM VARDIR HELE TAŞLAR YERİNE OTURSUN HERKESİN İPLİĞİ MEYDANA ÇIKAR

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
Uslubumda ne var Selahattin abi gayet normal şeyler yazdım.
Estağfurullah ne ben eşeğim ne de bi başkası ahırda işimiz yok.
Benim yazdıklarımda en ufak bir kötülük yok

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
Birisi yada birileri Derneği şikayet etmiş demişki Mali polis bunların peşinde kapı kapı gezip genel kurul yaptılar demiş. Ben o şikayet eden kimse onu kınadım.
Ve burada belirtilen yazılara benim açıklama getirmemin en doğrusu olacağını düşündüm. Çünkü senin ve diğer arkadaşların benim kötü niyetli olmadan yazacağımı bildiğiniz için ben yazdım.
Ama yine taş yanlış yere değdi galiba
Taş senin kafanı yarmamalı biz bir bütünüz.

mumit

Takipçi Üyemiz
Sinan BULUT' Alıntı:
34M

Derneğimiz Federasyon kodu 34M olarak belirlenmiş olup bilezik siparişlerine kesin olarak dahil edilmiş bulunmaktayız.
Derneğimizi usulsüz işler yapıyor diye şikayet eden ve bu işi geciktiren arkadaşları esefle kınıyorum.
Yapılan şikayet neticesinde dernekler masası ve federasyon bizi denetlemiştir.Bu denetlemelerden anlımızın akıyla çıktık.Herkese hayırlı olsun.
Zaman sayacınızı istediğiniz zaman durdurabilirsiniz çünkü olmaz dediğiniz herşey oldu tüm camiaya hayırlı olsun.
Dernek yöneticisi olarak cevap hakkımızı kullandım.
İlgi duyan herkese sayılar.
Tüm muhabbetkuşu üreticilerini çatımız altına bekliyoruz.
tüm kuşseverlere hayırlı olsun

mumit

Takipçi Üyemiz
Sinan BULUT' Alıntı:
Birisi yada birileri Derneği şikayet etmiş demişki Mali polis bunların peşinde kapı kapı gezip genel kurul yaptılar demiş. Ben o şikayet eden kimse onu kınadım.
Ve burada belirtilen yazılara benim açıklama getirmemin en doğrusu olacağını düşündüm. Çünkü senin ve diğer arkadaşların benim kötü niyetli olmadan yazacağımı bildiğiniz için ben yazdım.
Ama yine taş yanlış yere değdi galiba
Taş senin kafanı yarmamalı biz bir bütünüz.
Sinan bey, bu şikayet olayı Derneğimizin başkanı Serhat Abinin Kalp spazmı geçirmesi bu olayın haksızlığa uğraması vs. üzüntüden dolayı mı oldu ?

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
Sinan bey, bu şikayet olayı Derneğimizin başkanı Serhat Abinin Kalp spazmı geçirmesi bu olayın haksızlığa uğraması vs. üzüntüden dolayı mı oldu ?
Yok Ümit bey Serhat başkanın eskiden gelen bir kalp rahatsızlığı var şikayet olayını çok ciddiye aldığını sanmıyorum.Anlımız ak olduğu için kalp spazmı geçirtecek bir durum yok ortada

mumit

Takipçi Üyemiz
Sinan BULUT' Alıntı:
Evet arkadaşlar bi hayırlı olsun diyen sanırım yok neyse Allah herkesin gönlüne göre versin.
hayırlı olsun diyen yok evet, bu derneğimizin federasyonun kabul etmesi ve kod olarak 34 M olunca galiba  ŞOK 'a :) girmişlerdir  muhakkak nutkuları tutulmuştur :) yada kabullenemiyorlardır :)

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
NEDEN BEN YAZILANLARDAN BİRŞEY ANLAMADIM? NELER OLUYOR? 34 OLUNCA NE OLUYOR YADA BAŞKA BİR NUMARA. BİZ BİR TARAFMIYIZ. HERŞEYİN TABİKİ HAYIRLISI OLSUN VE HAYIRLI NE İSE O OLSUN. AMA İNANIN OKUDUKLARIMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.