anasayfadaki bu konuyu anlayamadım

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
hayırlı olsun diyen yok evet, bu derneğimizin federasyonun kabul etmesi ve kod olarak 34 M olunca galiba  ŞOK 'a :) girmişlerdir  muhakkak nutkuları tutulmuştur :) yada kabullenemiyorlardır :)
Öyle bişey olacağını sanmıyorum ve ihtimal vermiyorum.
Takip ederken takipçi Tebrik ederken tebrikçi olmak gerekiyor.
Buradaki dostlarımızın hiçbiri tebriği es geçmeyecektir.Ümit emin ol desteklerini esirgemeyeceklerdir.

mumit

Takipçi Üyemiz
Sinan BULUT' Alıntı:
Buradaki dostlarımızın hiçbiri tebriği es geçmeyecektir.Ümit emin ol desteklerini esirgemeyeceklerdir.
İNŞAALLAH....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MEHMET SENCE KİMİN NUTKU TUTULMUŞTUR KİM ŞOKE OLMUŞTUR SENCE İSİM VEREBİLİRMİSİN?
BU YAZDIKLARINDAN ART NİYET ÇIKARTABİLİRMİYİZ?
YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM SONRASINDA PİŞMAN OLMAYALIM İSTERSENİZ
BURDA OLAN ARKADAŞLARIN DERNEĞİN --DE--SİNDEN HABERİ YOK ÇÜNKÜ

E

elaziz2316

Guest
    Buradaki üyelerin hemen hemen hepsi dernek üyesi değil. Selahattin abi gibi eşi benzeri olmayan bir insanın etrafında toplanmış ve başta muhabbet kuşu olmak üzere hayvan sever insanlardır. Lütfen burada şahsi çıkarlarınız için ortamı germeyiniz.

Burada site üyelerinin arasında menfaat bağı yok. Aksine gönül bağı var. Hemde sımsıkı.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:

BURDA OLAN ARKADAŞLARIN DERNEĞİN --DE--SİNDEN HABERİ YOK ÇÜNKÜ
aynen katılıyorum. belki amatör olduğum için olabilir ama sonuçta 20 çift kuşum var ve burada birçok paylaşım yaptım ama dernek olduğunu bilmiyordum.

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
elaziz2316' Alıntı:
    Buradaki üyelerin hemen hemen hepsi dernek üyesi değil. Selahattin abi gibi eşi benzeri olmayan bir insanın etrafında toplanmış ve başta muhabbet kuşu olmak üzere hayvan sever insanlardır. Lütfen burada şahsi çıkarlarınız için ortamı germeyiniz.

Burada site üyelerinin arasında menfaat bağı yok. Aksine gönül bağı var. Hemde sımsıkı.
aynen katılıyorum

Sinan BULUT

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Bulut
Konuyu saptırmayalım arkadaşlar
Buradaki cevap takip edildiği söylenen konuya istinaden bilgilendirme cevabıdır.
Ben çoğunuzdan daha fazla Selahattin abiyle görüşüyorum ve yanına gidiyorum.
Sizi ilgilendiren bir konu yok takip eden ve ettiğini söyleyen arkadaşları ilgilendiren bir konu var.

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Sinan BULUT' Alıntı:
Buradaki cevap takip edildiği söylenen konuya istinaden bilgilendirme cevabıdır.
Sizi ilgilendiren bir konu yok takip eden ve ettiğini söyleyen arkadaşları ilgilendiren bir konu var.
beyfendi madem buradaki insanları ilgilendiren bir konu yok. neden  herkeze acık olan bir platformda boyle bir konuyu paylaşma geregi dıydunuz.  Konuyu bu forumda acıp sonrada insanlara sizi ilgilendiren bişey yok diyemezsiniz. konuyu açtıysanız herkezin görüşlerine saygı duymak zorundasınız ve MECBURSUNUZ aksi takdirde sizin boyle bir konu açmaya hakkınız yok diye düşünüyorumn.  Paylaşım varsa katılım olacaktır.  Saygılar

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Sinan BULUT' Alıntı:
Sayın sinan hocam, Ben dediğim gibi amatör bir üreticiyim. Evimde besliyorum kuşları. Haklı olabilirsin selahattin abiyi muhakkak benden çok tanıyorsunuzdur. Sağolsun onun ve diğer abilerimin ve arkadaşlarımın bana burada bayağı yardımları oldu. Çünkü burası benim bildiğim kadarıyla bir PAYLAŞIM SİTESİ. Burada hiç kimse benden para yada karşılık isteyerek bana tavsiyede bulunulmadı. Yada bu gibi şeylerle kimse yardım etmedi. Ben sordum buradakiler cevapladı, başkaları sordu benim bildiğim kadarıyla bende yardımcı olmaya çalştım. Benim konuda oldukça dağıldı ama bura girerek sataşmalar yapıp sizi ilgilendirmiyor demek bu sayfamıza yakışmaz. Varsa derdiniz kişiyle halledersiniz. Burada yazılanlara birşeyler yazarız. Evet benim bilgim yoktu dernekten. Üye neden olmayayım olurdum tabi. Ama görülüyorki çok sert kişiler var sitede. Paylaşmak yada yardımlaşarak gelişmek bu olmasa gerek. Bence kendi sorunşlarınızı paylaşım sitelerine bulaşarak yapacağınıza şahsi işlerinizi şahıslarla halledin. Bu güzel yerleri kirletmeyin gereksiz muhabbetlerinizle. Saygılarımla...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sinan BULUT' Alıntı:
SİNAN BURDA BİRKAÇ TANE DERNEĞİN ÜYESİ ONLARDA ZATEN NE ETLİYE NEDE SÜTLÜYE KARIŞYORLAR  SENİN GAYEN ONLARI BU KAVGANIN İÇİNE ÇEKİP MUDAHİL DURUMUNA SOKUP DERNEKTEN İHRAÇ ETMEKMİ SANA O GÖREVİMİ VERDİLER SENİN İLLAKİ BİRİLERİ YAZSINDAKİ ISRARIN BENİM AKLIMA BÖYLE GELDİ İNŞALLAH YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM.
BURDA SANA CEVAP YAZACAK ÖYLE ÇOK İNSANLAR VARKİ BURASI YERİ DEĞİLDİR DİYE YAZMIYORDUR. 
DERNEĞİN AVUKATLIĞINA,POLİSLİĞİNE KİMSE SOYUNMASINMASIN HERKES DURDUĞU YERİ BELİRLESİN BENCE YA SAĞDA OLMAK LAZIM YADA SOLDA BUNUN ORTASI YOK
SEN DERNEĞİN SİTESİNİ YAZ BOZ TAHTASINA ÇEVİRENLER İÇİN BİR ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORMUSUN BİR HAKARET YAPILIYOR ON DAKİKA SONRA SİLİNİYOR BELKİDE FEDERASYONDAN ÇEKİNİP YAZILARIN KALMASINI İSTEMİYORLARDIR BELKİDE KAVGALI GÜRÜLTÜLÜ SORUNLU DERNEĞİ ARALARINA  BUGÜNE KADAR ALMAMIŞLARDIR.
SENİNLE ARAMIZDA BİR HUKUK VAR BU GİDİŞAT DOSTLUKLARI BOZACAK GİBİ BANA BU FİLMİN SONUNUN ÖYLE BİTECEĞİ GÖZÜKÜYOR GEL İSTERSEN BU FİLMİN KADERİNİ DEĞİŞTİRELİM SENİNLE DOSTLUKLARIMIZ BAKİ KALSIN ŞUAN KİMSE DURDUĞU YERDE SANDELYEYE ÇİVİLİ DEĞİL ZAMAN GELİR DEVRAN DÖNER

SELAHATTİN GÜÇLÜ SENCE BUNLARI HAK ETMİŞMİDİR? SEN GEL BUNLARIN CEVABINI ARAŞTIR ASLINDA SEN BU İŞLERİN NASIL,NİÇİN,NEDEN YAPILDIĞINI BİLİYORSUN ÇÜNKÜ BU ARKADAŞI BENDEN DAHA İYİ TANIYORSUN ÖNCE SANA SARMIŞTI

mumit

Takipçi Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
SİNAN BU NE USLUP BÖYLE AHIRA GİRER GİBİ BEN SENİ AKLI BAŞINDA BİRİ SANIRDIM YOKSA SEN BENİ BİRİSİYLEMİ KARIŞTIRDIN
BU PLATFORMDA HERKESİN YAZDIĞINA BİR CEVABIM VARDIR HELE TAŞLAR YERİNE OTURSUN HERKESİN İPLİĞİ MEYDANA ÇIKAR
Selahattin abi seni severim sayarım hatta ben ve birkaç arkadaş seni ŞİRİN BABA olarak tanırız Ama bu yazdıkların ve Ana sayfada yapmış olduğu Duyuruları çok ayıp buluyorum.... Sinan Bey derneğimiz için federasyonun kabul etmesi ve kodunu yazması bu duyuru ve bilmeyenlere bilgi sahibi olsun diye yazmıştır. Abi sende ana sayfayı dernek için en ufak ve her olumsuzluklarını bulup DUYURU yapman hiç doğru bulmuyorum ve kul hakkı diye birşey var. Bu dernek kurarken kurucu üyeleri belki tecrübesizlikten dolayı olabilir,Eksiklikleri ve hataları Federasyon uyarıyor ve bilgi veriyor dernek te aynı şekilde uyguluyor ve yavaş yavaş tecrübeleri olacaktır.
Bu yapmış olduğu ana sayfadaki duyuruları bazı üyelerimiz isyan etmektedir Derneğimiz neden savunmuyor susuyorlar diye,Biz susmayı tercih ettik ve Ben ve diğer arkadaşlarımız bunun cevabı verdik. Lütfen insanlarımızın (bende dahil) kafalarını bulaştırmamayı ve güvenini zedelememeyi rica ediyorum. Dernektekilerle ve Selahattin abi aralarını ne sorunu olduğunu her ikisinide seven şimdiye kadar yalan söylediğini duymadığım sevdiğim bir arkadaşımla msn de yazıştık Bende kafamdaki karışıklığı giderdi sağolsun. Allah tan korkmanı ve ahireti düşünmeni istiyorum.  Seni seviyorum abi saygılarımla.....

mumit

Takipçi Üyemiz
elaziz2316' Alıntı:

evet buradakiler hepsi dernek üyesi değil. Selahattin abi istifadan sonra yetkili olan derneğin sitesindeki bütün üyeleri,bende dahil olmak üzere bu siteye yönlendirmiş olup ve o sonu galiba net olan site kapanmıştır.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
CaSuS' Alıntı:
beyfendi madem buradaki insanları ilgilendiren bir konu yok. neden  herkeze acık olan bir platformda boyle bir konuyu paylaşma geregi dıydunuz.  Konuyu bu forumda acıp sonrada insanlara sizi ilgilendiren bişey yok diyemezsiniz. konuyu açtıysanız herkezin görüşlerine saygı duymak zorundasınız ve MECBURSUNUZ aksi takdirde sizin boyle bir konu açmaya hakkınız yok diye düşünüyorumn.  Paylaşım varsa katılım olacaktır.  Saygılar