BU KONUYU SİZİN İÇİN PAYLAŞTIM. İNCELEYİNgozturk' Alıntı:Güray bey eldeki veriler değerlendirildiğinde sizinkine benzer bir durum var.Gerçekten kuşu yakalamak için elimle tutma anına kadar tepki vermiyordu.Yüksek ateşe bağlı körlük sözkonusu olmuş olabilir belkide nereye koyarsam orada kalıyordu.Bir ara yuvanın içine koydum.1 saat sonra kafasının yönü bile değişmemişti.Aslında elimdeyken hiçbir şeye tepki vermiyor sadece ayaklarını çekersem oda geri çekiyordu.Belkide kör oldu dediğiniz gibi ve farketmedim bile.Ancak havale geçirecek kadar onu strese sokan neydi kestirmek zor açıkcası.Kuş dediğiniz gibi elimdekilerin en yakışıklılarından birisiydi.Kabullenmek zor.Üstelik bu kuş gözünüz gibi baktığınız jumbolarınızsa kabullenmek bir o kadar daha zorlaşıyor.İstediğin kadar iyi bak , kaliteli besle altını temizle günlük su tazele, mamasını ver,hayvan bir anda yok olup gidiyor.
Konuyu okuyan diğer arkadaşlar;bu şekilde bir hadise başınızdan geçtiyse ve burada tartışılanlar dışında aklınıza gelen başkaca tecrübeleriniz varsa paylaşmaya devam edin lütfen...
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,6193.msg82413/topicseen.html#new
TÜYE GİREMEMİŞ OLABİLİR. ZAMANLA BAKTERİLER İÇTEN İÇE BİTİRMİŞ OLABİLİR. KONUYU OKUYUN DAHA SONRA YAZIN . ELDEN BİRŞEY GELMEZ ÖLDÜ ARTIK. BİRDAHA OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALMAK LAZIM.