ANKARA ADINA ÜZÜCÜ...BEN BÖYLE İŞİN !!!

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
OLAYA BAKIN ARKADAŞLAR

Ankarada 26_27 Ekim Tarihinde yapılması planlanan Cumhuriyet Kupası Kanarya yarışmamız;

Belediye ile Dernek tarafından anlaşma yapıldığı halde Belediye'nin salonda tadilat var mazereti ile fes edilmiş olup anlaşmayı bozmuşlardır.

Yarışmayı yapacak olan Başkent Derneği'nin ve Federasyon yetkililerinin tüm Uğraşmalarına rağmen yeni bir salon bulunamamıştır.

Bu sebepten dolayı ankaradaki yarışma iptal edilmiştir.

Tüm Üyelerimize acilen duyurulur.

TKKKF YÖNETİM KURULU

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Çok üzüldüm gelmeyi çok istiyorduk Afyon muhabbet kuşu üreticileri adına çok geçmiş olsun ....

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Şayet bu türkce olimpiyatlari olmus olsaydı. Bu İ.Melih gökçek degil salon koca bir stadı temin ederdi. Hiç şaşırmadim insani sevemy.een bir belediyenin doğayı ve hayvanları sevmeside beklenemezdi. Örnek oddu ormanları.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
yazıklar olsun arkadaşın dediği gibi türkçe olimpiyatları olsaydı yada *** bir haltlar yapacak olsaydı o salonda bak nasıl müsaitoluyordu

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
caanım kuşlarıda siyasete alet etmiş ankara belediyesi demekki üzücübir durum koskoca ankara başkentte bir salon bulunamamışssa bu ayıp. ankara yarışmasını viranşehirde çalıştığım okulda bir sınıf boş orda yapalım dicem belediyeden dahamı güçlüsün diceksiniz demekki öyleyim :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
caanım kuşlarıda siyasete alet etmiş ankara belediyesi demekki üzücübir durum koskoca ankara başkentte bir salon bulunamamışssa bu ayıp. ankara yarışmasını viranşehirde çalıştığım okulda bir sınıf boş orda yapalım dicem belediyeden dahamı güçlüsün diceksiniz demekki öyleyim :)
bekir hocam organizasyonu size devrettik . :)

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
koskaca Başkentttttt Ankara da hiç mi boşta salon yokmuş.,:( hiç mi belediyenin kapalı bir yeri yokmuş.siyasetin böylesine diyecek laf bulamıyorum.çevreyi, doğayı, sanatı ve hayvanları sevmeyen bir toplum nasıl sosyalleşebilir.21 yüzyıldayız artık orta çağ zihniyetinden vazgeçilse insanlara hobi alanları açılsa toplum hem daha mutlu olur hem çirkinlikler azalır suç ve ceza kalmaz.

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
bunun adı i.m.gökcek başka diyecek bişey yok yılların ankarada yasayan biri olarak güddügümüz malın huyunu biliyoruz artık yazıklar olsun ne diyelim belediye baskanına

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
bir sene bekle yarışmaya kuş sokmak için kuşlar elinde kalsın.yok böyle bi rezalet .ankaralı olarak kınıyorum...

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar olaya hep siyasi boyutta bakıyoruz ama şoyle bişey var yenimahalle belediyesi *** etimesgut ve gölbaşı belediyesi MHP buralarda da çok guzel salonlar var acaba girişimde bulunuldu mu kim yapıyo bu organizasyonu hangi dernek buralarla görüşüüldü mü Ankarada salon bulunamadı mı o gunler için yani siyasi mi başka şeyler mi var soru işaretleriyle dolu ??????

yasin mülayim

Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
mülayim
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Arkadaşlar olaya hep siyasi boyutta bakıyoruz ama şoyle bişey var yenimahalle belediyesi *** etimesgut ve gölbaşı belediyesi MHP buralarda da çok guzel salonlar var acaba girişimde bulunuldu mu kim yapıyo bu organizasyonu hangi dernek buralarla görüşüüldü mü Ankarada salon bulunamadı mı o gunler için yani siyasi mi başka şeyler mi var soru işaretleriyle dolu ??????

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
konuyu açan arkadaş asıl sebebi açıklamamış alt alta yorum yapan farklı siyasi görüşçü arkadaşlarımızın eline koz geçmiş oldu bu sayede belediye neden bu organizasyonu durdurma kararı aldı gerçekten tadilattaki sebebler neden farklı bir yer temin edilecekmi iptal derken bu ay deilde önümüzdeki ay yapılabilirmi zaman gösterecek bakalım......geçen sene Kocaeli yarışmasını konfederasyon salonun ısıtması az gelir diye bursaya taşımasında acaba bizler neden belediyeyere suç bulmadık bu salonu neden ısıtmadınız diye halbuki aynı yarışma çokta güzel geçti bursada zaman herşeyin ilacıdır bizler kuşçu arkadaşlar isek bunu bilemede fayda vardır yarışmaya katılacak arkadaşlara geçmiş olsun .....

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Ayhan bey konuyu ben açtım ama sitede de oyle bi açıklama yok neden tadilat var çok onemli mi hayati mi ?Bu ilgilendirmez bizi Koca Başkentin Ankaranın elinde salon mu kalmadı bu olay siyasi degil bence siyasi bile olsa çözülürdü.Sonucta bu yarışmayı yapanları hapse atmıyolar suç da değil o salon olmadı başka salon olurdu bence