U ugur_bozok66 Takipçi Üyemiz Katılım 8 Şub 2012 Mesajlar 125 Konum Ankara Adı uğurr Soyadı şahin 21 Ara 2013 #1 Ankara İçi Box Kafes Aranıyor...kendinden Yuvalıklı Olması Tercihtirrr
B Bay18 Uzman Üyemiz Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 356 Konum Çankırı Adı sinan Soyadı celikel 21 Ara 2013 #2 Ben Cankiridayim faceden yazarsaniz fotograf atabilirim begenirseniz sizin kuslariniz begenmistim takas edebiliriz
Ben Cankiridayim faceden yazarsaniz fotograf atabilirim begenirseniz sizin kuslariniz begenmistim takas edebiliriz
U ugur_bozok66 Takipçi Üyemiz Katılım 8 Şub 2012 Mesajlar 125 Konum Ankara Adı uğurr Soyadı şahin 21 Ara 2013 #3 Sinan Bey SAtıldı Ama KUşlar...
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 21 Ara 2013 #4 2 katlı alti dolapli. Kendinden yuvalikli. Önlerde yem koruma 4 gözlü pvc kafes var. Daper kafesten yapıldı dusunursen bana ulaşabilirsiniz
2 katlı alti dolapli. Kendinden yuvalikli. Önlerde yem koruma 4 gözlü pvc kafes var. Daper kafesten yapıldı dusunursen bana ulaşabilirsiniz
U ugur_bozok66 Takipçi Üyemiz Katılım 8 Şub 2012 Mesajlar 125 Konum Ankara Adı uğurr Soyadı şahin 21 Ara 2013 #5 Soner DURMUŞ' Alıntı: 2 katlı alti dolapli. Kendinden yuvalikli. Önlerde yem koruma 4 gözlü pvc kafes var. Daper kafesten yapıldı dusunursen bana ulaşabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim....biraz erteledim .....alamayacam...
Soner DURMUŞ' Alıntı: 2 katlı alti dolapli. Kendinden yuvalikli. Önlerde yem koruma 4 gözlü pvc kafes var. Daper kafesten yapıldı dusunursen bana ulaşabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim....biraz erteledim .....alamayacam...