Ankara da pvc kafes yapan yerler

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Arkadaşlar evimde beslediğim kuşlarımı PVC kafese geçirmek istiyorum fakat Ankara da bu işi yapan birileri varmı bilmiyorum.Sizlerden ricam PVC kafesi imalatı yapan yer varmı bildiğiniz ?

yardımcı olmanızı rica ederim..

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Serkan ustam sakıncası yoksa çok maliyetli oldumu kargosu bilgi verebilirmisin ? ben eve 4 lü kafes yani 2 katlı ortada yuvalığı olan kurmak istiyorumda bilgi verirsen sevinirim.

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Pvc Kafes Konusunda Ankara'da Bende Bulamadım...Beni İstanbuldan getittirme konusunda bilgilendirir misiniz rica etsem :)

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ankarada yapan yok istanbul da hep  ahaaa ahaaa

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar pvc kafeslerde elektriklenme tartısması var son zamanlarda ben de yaptırmayı dusunuyodum ama vazgeçtim eger mdf veya suntalamdan isterseniz arkadasım var istediginizi yapabilir siz çizin yeter 05062071695 bu numaradan bilgi alınız.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ANKARADA YOK BENDE İSTANBULDA N TUANA KAFESTEN YAPTIRDIM ÇOK ARAŞTIRDIM TUANA KAFESTEN DAHA UYGUNU YOK 14 GÖZLÜ 10 TANESI KENDINDEN YUVALIKLI 4 TANE DE BOŞ KARGO DAHIL 800 TL TUTTU İŞÇİLİTE ÇOK GÜZEL EGER DUŞUNURSEN HIC ARAŞTIRMADAN SİPARİŞ VER 1 HADTAYA ELİNDE OLUR

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Arkadaşlar pvc kafeslerde elektriklenme tartısması var son zamanlarda ben de yaptırmayı dusunuyodum ama vazgeçtim eger mdf veya suntalamdan isterseniz arkadasım var istediginizi yapabilir siz çizin yeter 05062071695 bu numaradan bilgi alınız.
sunta da olsa mdf de olsa kaplaması elektriklenme yapar kanatindeyim.
kuşlar ahşap tünek üzerinde zaman geçirdikleri için sıkıntı olmaz.

dafnemrl

Üyemiz
Adı
meral
Soyadı
karaköse
diyarbakırda çok temiz çalışan cemal usta var. tel unu isterseniz verebiilirim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İnşallah İzmirden veya İstanbuldan aradığınızı bulursunuz neresi olursa olsun

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim..Büyük ihtimalle tuana kafesten siparişi vereceğim bu hafta.

teşekkürler..

okangurbuz34354

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
gurbuz
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
elektriklenme her malzemede olur. ve 1-2 gün içerisinde geçecektir. sanırım imalatı sırasında sürtünmeden oluşuyor

ben buradan aldım :

http://istanbulkafes.com/PVC_kafes_m008_DY.htm

burakkekec

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
kekeç
Fatih köse var ankarada cayyolunda imalat yapiyor arkadasim ben yaptırdım istersen numarasini atiyim

Bellicose

Yeni Üyemiz
Adı
Resul
Soyadı
Yazıcı
bende çok araştırdım karar kılamıyorum malesef ama bakalım ne çifhane kafes alsam 4 göz yeterli yada 10lu pvc

Bellicose

Yeni Üyemiz
Adı
Resul
Soyadı
Yazıcı
Burak KEKEÇ' Alıntı:
Fatih köse var ankarada cayyolunda imalat yapiyor arkadasim ben yaptırdım istersen numarasini atiyim

numarayı alabilirmiyim  bende 5 katlı 10lu düşünüyorum kendinden yuvalıklı nasipse