ANKARA DAL DARI ORGANİZASYON KAÇIRMAYALIM

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar yaz sonuna doğru Nurettin KIR abimizden dal darı almıştık ve kullandık sağolsun emekleri ve üretimi için... Şimdi yine çanakkaleden üretici Hakan GÜR abimiz de cuma günü dal darıları satışa sunacak 12 kg alındıgı zaman kg fiyatı 16 liraya geliyo tabi kargo falan detay konusmadık ama şu var 100-150 gr paketleri 4-5 liraya satılıyor.Bence kaçmayacak fırsat isteyen olursa getirtip yine dağıtımını yapıcam uzun zamandır organizasyon yapmadık :)
DAL DARILAR KIZIL DAL DARIDIR!!!

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
  Haydar yeni organizasyonun hayırlı olsun. Yaptığın organizasyonlar taktire değer. Seni tebrik ederim kardeş.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hayırlı olsun haydar bende denedim dal darıyı gerçekten kuşlar bayıldı ihtiyacı olan kaçırmasın bence

gastrapod

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
KAPLAN
kilo 16 tl ye düşerse bende 3 kg alırım beni de yazın listeye.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Tamam yılmaz bey haberdar ederim konuyu da takip edin kilogramı 16 lira olur ama kargo olur tabi yine de piyasadan ucuza gelir tabi malzeme bi gelsin bi görelim begenelim önce ki insanlar memnun kalsınlar.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
sagol kemal abi satış değil bizimki aslında ama hayırlı olur inşallah yine de alanlara :)

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Bana da 1 kg yazınız Haydar bey. Keşke bir de vitamin veya katkı maddesi alımı yapsak Nekton veya Breedmax gibi. Güzel olmaz mı Haydar Bey?  :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Semih bey olur da böyle organizasyonları yapmak biraz da zaman işi oluyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Siz de böyle bi konuyla talep toplayabilirsiniz eger yeterli sayı olursa yaparız yardımcı olurum ben size dağıtımını yaparız gerekirse getirtiriz.Hep ben yapmaktan ziyade başka arkadaşların da yaparak birbiriyle kaynaşması daha iyi olur diye düşünüyorum.Ticari zihniyetten ziyade paylaşımcılığın da artması adına...

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Semih bey olur da böyle organizasyonları yapmak biraz da zaman işi oluyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Siz de böyle bi konuyla talep toplayabilirsiniz eger yeterli sayı olursa yaparız yardımcı olurum ben size dağıtımını yaparız gerekirse getirtiriz.Hep ben yapmaktan ziyade başka arkadaşların da yaparak birbiriyle kaynaşması daha iyi olur diye düşünüyorum.Ticari zihniyetten ziyade paylaşımcılığın da artması adına...
Özel mesaj attım Haydar bey.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
bu organizasyon ne durumda acaba arkadaşlar ankarada değilim ama bende kilo ile dal darı aradığım için tekrar gündeme getirmek istedim...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
bu organizasyon ne durumda acaba arkadaşlar ankarada değilim ama bende kilo ile dal darı aradığım için tekrar gündeme getirmek istedim...
Haydar kardeşim son durum nedir?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar bu alım bi abimiz tarafından gerçekleşecekti fakat almadı onun için yapamadık ama mutlu abi ve yılmaz abi 3 er kilo istedi bikaç isteyen daha var olmadı bir koli getirteyim irtibat kurabilirsem tarla sahibiyle talep eden arakdasımız varsa yazsın ama yine söyluyorum söz vererek yapmıyorum sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
ARKADAŞLAR KIZIL DAL DARI BUGUN İTİBARİYLE ELİME ULAŞMIŞTIR.KARGO DAHİL KG FİYATI 25 LİRADIR.SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE 45 LİRAYA SATILAN DAL DARININ ÜRETİCİSİNDEN GETİRTİLMİŞTİR.
AYRICA KUS KARSILIGI ALDIGIM  AK DARININ 25 KG INI DA VERİCEM KG I 3 LİRADAN ELİMDE ŞU AN GÜNAY DÖNMEZ MİNERAL BLOKLARI DA MEVCUTTUR.TOPLU ALIM İÇİN ÖZELDEN FİYAT ALINIZ. ORGANİZASYONLARA ARA VERMİŞTİK :)  0506 207 16 95
DAL DARININ 5 KG I CEMİL AK BEYE AYRILMISTIR.

AK DARIYLA KARISTIRMAYIN KIZIL DARI EN PAHALI ÇEŞİDİDİR VE PROTEİN ORANI EN YUKSEK DARI CİNSİDİR.150 GRLIK PAKETLER HALİNDEDİR.BİR PAKET ALINIRSA 4 LİRADIR.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar daha önce aralık ayında verdiğim fiyat üzerinden getirtememei,zden kaynaklı 150 glık paketler halinde olması sebebebiyle kargo şu bu derken fiyat farkı  oldu bir miktar bunu da açıklayım kafalar karışmasın.