ANKARA DAL DARI ORGANİZASYON KAÇIRMAYALIM

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
ARKADAŞLAR KIZIL DAL DARI BUGUN İTİBARİYLE ELİME ULAŞMIŞTIR.KARGO DAHİL KG FİYATI 25 LİRADIR.SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE 45 LİRAYA SATILAN DAL DARININ ÜRETİCİSİNDEN GETİRTİLMİŞTİR.
AYRICA KUS KARSILIGI ALDIGIM  AK DARININ 25 KG INI DA VERİCEM KG I 3 LİRADAN ELİMDE ŞU AN GÜNAY DÖNMEZ MİNERAL BLOKLARI DA MEVCUTTUR.TOPLU ALIM İÇİN ÖZELDEN FİYAT ALINIZ. ORGANİZASYONLARA ARA VERMİŞTİK :)  0506 207 16 95
DAL DARININ 5 KG I CEMİL AK BEYE AYRILMISTIR.

AK DARIYLA KARISTIRMAYIN KIZIL DARI EN PAHALI ÇEŞİDİDİR VE PROTEİN ORANI EN YUKSEK DARI CİNSİDİR.150 GRLIK PAKETLER HALİNDEDİR.BİR PAKET ALINIRSA 4 LİRADIR.
Süpersin haydar bey;

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Satilmis abi, cemil abi cok tesekkur ederim desteginiz sayesinde yapmaya calisiyorum biseyler ,Allah razi olsun...

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Haydar bey 150gr paketlerin içinde kaç adet dal var biliyormusunuz.

Hidro

Yeni Üyemiz
Adı
Esat
Soyadı
BAYCAN
Haydar Kardeşim , 1KG sipariş ediyorum sakın unutma bir öğrenci arkadaşın ile Konya'ya gönderecektin. Haberleşir gider alırım.Selamlar...

özbay

Yeni Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
özbay
Haydar kardeşim kolay  gelsin emeğine sağlık. Ben de 2 kilo  almak istiyorum tabi mümkünse.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Haydar bey ulaşımı nasıl sağlıyorsunuz.Ptt kargoyla kapıda ödemeli olabiliyormu.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Sinan bey hesaba eft yaparsanız dal darınızı gondereyim.kargo alıcı odemeli olarak diğer türlü fazladan para vermek durumunda kalırsınız eger 12 kg alacaksanız direk üretici arkadasımdan göndertirim.Parayı yatırırım malzemem gelir mi diye tereddütdeyseniz geçmişe donuk organizasyonlarımdan referans alabilirsiniz.

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Haydar bey, konukseverliğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Dal darılar da gayet güzel. Kuşlar severek yemeye başladılar.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Rica ederim semih bey afiyet olsun kuslarınıza tekrardan görüşmek üzere İnşallah