Ankara Elden Teslim Alabileceğim ÇİKFAKTÖR BEYAZ Muhabbet Kuşu Arıyorum

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Ankaraya Sonunda Geldim Ankara Elden Teslim Alabileceğim DAMIZLIK ÇİKFAKTÖR BEYAZ Muhabbet Kuşu Arıyorum İlginen Arkadaşlar Fotoğraf Gösterebilirse Alabileceğim Kuşları İrtbata Geçmek İsterim.Yanlış anlaşılmasın Albino İstemiyorum. Başlıktada belirttiğim gibi ÇİFKFAKTÖR.

Fotoları Göstermemin Amacı İstediğim Kuş Türünü Göstermek

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
3. fotodaki kuş bana ait :) Şuan elimde yavru olsaydı hafta sonu Ankara'ya gelecektim getirirdim.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert BUTAY' Alıntı:
Damızlık istiyorum abi yavru değil
ozaman başka bahara kaldı, bulman çok zor ama kuştan anlıyorsan ulus halindeki kuşçular çarşınısa bak 30-35tl ye güzel çift faktör bulursun, ayrıca serkan sipahi arkadaşımızda da olacaktı onada sor istersen.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Orda Tanıdığınız Varmı Abi Gidip Sizin Aracılığınızla Almak İstiyorum Yabancı Sanıp Kötü Kuş Önermesin :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert BUTAY' Alıntı:
Orda Tanıdığınız Varmı Abi Gidip Sizin Aracılığınızla Almak İstiyorum Yabancı Sanıp Kötü Kuş Önermesin :)
tanıdığım yok mert ozaman sen hiç ulus işine girme kuştan anlamayanı gözünden anlıyorlar, dediğim gibi serkan sipahi ve çankırıda sinan çelikel var onun elinde jumbo kırması beyaz vardı ve ankaraya gönderiyordu bu arkadaşlarla iletişime geç umarım tez zamanda bulursun.

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
sağ kapıdan girdiğinde en son dükkanda mahmut abi var satılmadıysa istediğin kuştan vardı.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
gökhan beyin dediği gibi sakın ulusa uğrama pazartesi ordaydım ve  kuş yok istediğin kuştan hiç yok adama albino varmı diyorum bana mavi spangle gösteriyo albino diye bende bu kuşmu albino dedim evet diyo ve kuşlar soğuktanmıdır nedir burunları sümüklüydü fıkfık ediyolardı sürekli burun çekiyolardı bazı yerlerde tabi hepsi aynı deyil ama bitane albino bulamadım ulusta çift faktörde yoktu istersen yine bi bak belki gelmiştir.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Oooo yeni çarşı tokatçıdır smileki en sağlamı üretci kardeşlerimizden tertemiz kuş edinmeniz anne babayıda görerek üreteceğiniz yavrular hakkında daha emin olursunuz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Oooo yeni çarşı tokatçıdır smileki en sağlamı üretci kardeşlerimizden tertemiz kuş edinmeniz anne babayıda görerek üreteceğiniz yavrular hakkında daha emin olursunuz
onur bey kuştan anlıyorsanız ulusta kazık yemeden istediğiniz kuşu sağlıklı olarak alır çıkarsınız ama anlamıyorsanız oda şansınıza kalmış, iş sahtekarlığa gelincede heryerde olduğu gibi üreticiler içinde de var onun için kuştan anlamak ve kuşu görmeden dokunmadan almamak lazım.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ulusta tüm çocukluğum geçti gökan bey  doksanlarda babam halin birinci bölge zabıta amiriydi bizim zamanımızdan çok az kişi kaldı ulus yeni geleni herşeklde tokatlamaya çalışır çoğu kazık yemiş kişiyede tanık olduk dha bin bir beterlerini gördük para için ataklacı güvercin moduan girenlere herzman hazırız ama bu platformda çok değerli abilerimiz  kardeşlerimiz var ve bu işi emekle sanatla yapıyorlar ulusta ben sadece gülmeye yeni çarşıya girerim bu güne kadar bu alamde çoğunu tanıdık en iyi tanıdığım ticaret yaptığım ankarda tek abim metro centerda murat abidir 10 yılı aşkındır ona satarım kuşlarımı balık getirteceksem ondan isterim 20 den aldığı kuşu 25 e satar kazıkçılıkla uzaktan yakından ilgisi olmaz herşeye para bile istemez neyse eski günler canlandı gözümde:)

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Arkadaşlar konu dağıldı :)

Elinde olan varmı resimde gösterdiklerimden. ben gidip kuş dükkanına para verip kazıklanmak şöyle dursun sizinle alışveriş yapıp bir nevi hep sizin bana hemde benim size katkım olmasını istiyorum.Kuşçuya gittiğimde sizin gibi abilerim veya ablalarımdaki gibi kuş almam beklenemez çünkü onlar öyle kuşları üretimehanelerine atıyorlar ve kötüleri veriyorlar müşterilere

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Ulusta tüm çocukluğum geçti gökan bey  doksanlarda babam halin birinci bölge zabıta amiriydi bizim zamanımızdan çok az kişi kaldı ulus yeni geleni herşeklde tokatlamaya çalışır çoğu kazık yemiş kişiyede tanık olduk dha bin bir beterlerini gördük para için ataklacı güvercin moduan girenlere herzman hazırız ama bu platformda çok değerli abilerimiz  kardeşlerimiz var ve bu işi emekle sanatla yapıyorlar ulusta ben sadece gülmeye yeni çarşıya girerim bu güne kadar bu alamde çoğunu tanıdık en iyi tanıdığım ticaret yaptığım ankarda tek abim metro centerda murat abidir 10 yılı aşkındır ona satarım kuşlarımı balık getirteceksem ondan isterim 20 den aldığı kuşu 25 e satar kazıkçılıkla uzaktan yakından ilgisi olmaz herşeye para bile istemez neyse eski günler canlandı gözümde:)
valla ben şimdiye kadar ulustan kazık yemedim zaten kuştan anlıyorsanız yemezsiniz diye yazıyorum arkadaşada anlamıyorsan uzak dur diyede uyardım  çocukluğunuzun nerde geçtiğini bilmem bu beni de ilgilendirmez zaten ama ben en büyük kazığı sözüm meclisten dışarı kendini üretici sanan insanlardan yedim şunuda tekrar belirteyim her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi her esnafında iyisi kötüsü vardır

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay

Elinde olan varmı resimde gösterdiklerimden. ben gidip kuş dükkanına para verip kazıklanmak şöyle dursun sizinle alışveriş yapıp bir nevi hep sizin bana hemde benim size katkım olmasını istiyorum.Kuşçuya gittiğimde sizin gibi abilerim veya ablalarımdaki gibi kuş almam beklenemez çünkü onlar öyle kuşları üretimehanelerine atıyorlar ve kötüleri veriyorlar müşterilere

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert BUTAY' Alıntı:

mert  kardeş dediğim arkadaşlarla iletişime geç onlarda var 2 side sağlam arkadaşlar.