ANKARA ETİMESGUTTAN SELAMLAR

-AHMET-

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
KUZUGÜDENLİ
Merhaba ankara etimesgutta ikamet etmekteyim evimin kapalı balkonunda ufak bir üretimhane kurmuştum fakat gerek komşuların baskısından gerekse ekonomik nedenlerden dolayı kuşlarımı satıyorum. Maalesef kuşlarımı satmaya karar verdiğim zaman forumu keşfettim ilerleyen günlerde sizlerle bilgi paylaşımında bulunmaktan mutluluk duyacağım ...

-AHMET-

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
KUZUGÜDENLİ
Amin cümlemizin hakkında hayılısı olsun saolun

-AHMET-

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
KUZUGÜDENLİ
etimesgut ahimesut mahallesi gündüzleri gökkuşağı sitesinin önünden geçerseniz balkondan kuş seslerini rahatlıkla duyabilirsiniz :D

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Hoşgeldiniz Ahmet bey,ne yazıkki insanlar devamlı birşeylerden şikayetçi oluyorlar.
Evde bebek varsa ağlamasından,
çocukluk çağa gelip yürümeye başladığında patırdısından,
az daha büyüdüğünde top oynamasından vs vs vs..
arabanı kapının önüne koyarsın söylenir.
Söylenirde söylenirler.
En güzeli bahçe içievi alacaksın oturcaksın rahat rahat..

sinanozkaya

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
özkaya
Malesef insanlarda aşırı bir tahammülsüzlük artarak devam ediyor.Hoşgörü gibi güzel huylardan çoğu insan yoksun.Aynı durumun benzeri yakın zamanda başıma geldi neyseki alternatif yerim vardı sorunu çözdüm.Sizinde herşey gönlünüzce olması dileğiyle

-AHMET-

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
KUZUGÜDENLİ
Olsun yinede komşularımdan allah razı olsun iyi sabrettiler tadında bırakmak lazım salonuma nadide bir çift koyarım yeter ne yapalım Olurda ilerde müstakil ev nasip olursa o zaman devam ederim inşallah

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Ahmet KUZUGÜDENLİ' Alıntı:
Merhaba ankara etimesgutta ikamet etmekteyim evimin kapalı balkonunda ufak bir üretimhane kurmuştum fakat gerek komşuların baskısından gerekse ekonomik nedenlerden dolayı kuşlarımı satıyorum. Maalesef kuşlarımı satmaya karar verdiğim zaman forumu keşfettim ilerleyen günlerde sizlerle bilgi paylaşımında bulunmaktan mutluluk duyacağım ...

kuşların fotoğrafı varsa koyabilirsiniz özelliklerini fiyatını yazarsanız belki satılır

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Bu yine iyi bana evin önünde arabam çalışıyor diye sesinden rahatsızlığını dile getirdi komşu. Çalıştırıp hemen gidecekmişim :D

Bu arada hayırlısı olsun Ahmet Bey