Ankara Kuş Pazarı Nerede ?

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Kusura Bakmayın Aradım Ama Bulamadım...Ankara'da Muahbbet KUşlarının Kanaryaların Sergilendiği Kuş Mezatı Var Mış...ya da Beni Kandırdılar :) Nerede Olduğunu Bilen var mı  :)

ismail24

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
AKKOYUNLU
İskitler Opet'in yaklaşık 500 metre güney batısında. İskitler Opet'in orada sorun gösterirler.
Ben az önce oradaydım.... :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
arkadaşlar iskitler sanayi sitesinin içinde sadece pazar günleri sabah 8.30 ile akşamüzeri saat 16.00 kadar süren  açık pazar yerini üstüne kurulan bi kuş pazarı kuş ve kuş malzemeleri satılıyor gitmek istiyenler gitsin çok güzel bir yer

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
SERKAN ABİ ORAYA ERKEN GİDECEKSİN.9-11 ARASI ALDIN ALDIN ALAMADIN.GERİYE CANINDAN BEZMİŞ HAYVANLAR KALIYOR.GÜZEL KUŞLAR GELİYOR. FAKAT ERKEN GİDİLMESİ HER ZAMAN IYIDIR

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
ya bazen iyi oluyor bazen iyi kuş gelmiyor onun için pek güvenemiyorum

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
çevik kuvvetin tam arkasına düşmüyor,iskitler pazar yeri var orayı sorarsanız size gösterirler pazar günleri orada kuruluyor

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Hava Çok SOğuk ya ANnkara'da Bugün....Gidemedim...Pek kimse Gelmemiştir Zaten....

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Yanlış anlamayn abilerim ama pazara nerde vasıfsız ıskarta kuslar varsa getiriyorlar . Kuş alıcaksan eğer pazardan 10.00 11.00 Gibi alıcaksın Tekrar söylüyorum yanlıs anlamayın