ankara kus pazari

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar ankara yenimahallede kurulan kuş pazarı hakkında bilginiz varmi. Kuruluyormu ve kafes kuşları varmi

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
En net bilgiyi aşşağıda yer alan telefon numarasını arayarak veya bizzat bulunduğu adrese gidip sorarak öğrenebilirsiniz düşüncesindeyim..

Yenimahalle Kuşevi
Vatan Caddesi No: 133
Aşağı Yahyalar-Yenimahalle/Ankara
Tel: 0532 481 14 45
e-posta: guvercinkulturu@gmail.com
web: www.yenimahallekusevi.com

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuruluyordur ama bence sadece güvercin üzerine çünkü sadece güvercin resimleri yüklemişler siteyede.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Arkadaşlar ankara yenimahallede kurulan kuş pazarı hakkında bilginiz varmi. Kuruluyormu ve kafes kuşları varmi
Zeki MÜLAYIM, Şahin GÜNGÖR ve Ömer ÖZGÜN beylerden ögrenebilirsiniz...Hele Ömer ÖZGÜN (kanarya ve şhow jumbocu ) kuş pazarının  kurucularından sayılır...

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Ben oraya gitmedim ama yenimahallenin neresinde kurulyor bak mak isterim bu pazarı en son iskitlere gittiydim.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Pazar günleri tam bir sistemle çalışıyorlar ama hergün açık olan bir yer hizmetleri ve misafirperverlikleri gerçekten harika. Ama tek sorun güvercinciler için iyi ama muhabbet ve ispinozcular için fazla bir şey yok.

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Yakup ÜNAL' Alıntı:
Pazar günleri tam bir sistemle çalışıyorlar ama hergün açık olan bir yer hizmetleri ve misafirperverlikleri gerçekten harika. Ama tek sorun güvercinciler için iyi ama muhabbet ve ispinozcular için fazla bir şey yok.
Eğer bizlerde ANKARA MUHABBET KUŞU, KANARYA vs. ÜRETİCİLERİ ve HOBİCİLERİ olarak çoğunluğumuzu gösterip haftasonları bu pazarda yerimizi alırsak eminim çok kısa bir süre içerisinde ANKARA'nın en gözde kuş pazarına sahip olabiliriz değerli abilerim, kardeşlerim..