ANKARA KUŞ PAZARI

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
ANKARA KUŞ PAZARI HANGİ GÜNLER NERDE KURULUYOR BİLEN VARMI ? HANGİ SAATLER ARASINDA

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
İskitler de . Merak etmeyin  çok büyük bir yer değil :( ama bende orda olucam her pazar .

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
iskitlerin neresinde ? tam adres biliyormusunuz ? muhabbet kuşu ve malzemeleri satılıyormu

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
iskitler opet den girdiğin zaman hiç bir yere sapmadan dümdüz git yolun sonunda görürsün muhabbet kuşu ve malzemeleri var ve fiyatlar gayet uygun fazla muhabbet kuşu gelmiyor genelde kanarya getiriyorlar

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
GELEN KANARYALARDA KÜMESİN İÇİNDE KALANLAR. :D ÖLDÜ ÖLECEK CİNSTEN OLANLAR.3 PAZAR GİTTİM.TIRT ÇIKTI.MALZEMELER UCUZ

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
GELEN KANARYALARDA KÜMESİN İÇİNDE KALANLAR. :D ÖLDÜ ÖLECEK CİNSTEN OLANLAR.3 PAZAR GİTTİM.TIRT ÇIKTI.MALZEMELER UCUZ
+1 kuş lacaksanız üreticlerden almanızı tavisye ederim.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
ankarada çok üretimci arkadaslar var.sitedede var zaten.üretici arkadaslardan almanız daha iyi olur.ne oldugu belırsız kuşlara dünya para vermeyin arkadaslar.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende geçen hafta gittim küçük biryer çok yoğun değildi kanarya, muhabbet ve malzemeler vardı. Güzel bir kafes aldım. Muhabbet çok yoktu. Bende dişi damızlık muhabbet almak istiyorum ama yoktu pazarda.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
pazarda sabah 10 ile 11 arası kuş gelir ve biter akşama kadar duran kuşlar vasıfsız kuşlardır

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben erken gitmiştim 9-9buçuk gibi daha yeni gelenler vardı. Demek saati tutturamadım.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Bu pazar bende gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı bir işim çıkmaz inşallah. 8)

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Benim oradan çok sayıda kanarya alış verişim oldu.Satıcının samimiyeti önemli kandırılmamak için.Uygun fiyata güzel kuşlarda aldığım oldu.

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
ankarada çok üretimci arkadaslar var.sitedede var zaten.üretici arkadaslardan almanız daha iyi olur.ne oldugu belırsız kuşlara dünya para vermeyin arkadaslar.