Ankara Mamak'tan

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Arkadaşlar;
ben yaklaşık 1 aydır sitenizi takip ediyorum,hatta bikaç konuya yorum yapmışlığımda var;ama bir fırsatını bulup kendimi tanıtamadım.
Ben Ankara Mamak'tan Gökhan.
Asıl mesleğim öğretmenlik.
Kuşlara ilgim küçüklükten beri vardı lakin şehir şartları elvermediği için besleyemedim.
Muhabbet kuşu sevdam ise;
bir gün Ulus halinin yanındaki Kuşçular Çarşısı'ndan bir muhabbet kuşu aldım.Muhabbetler hakkında hiç bilgim yoktu.
Kuş ertesi gün sizlere ömür.
Yem kıramıyormuş hayvancağız.Gittim tabi bi sinirle verdim veriştirdim.Adam bana önceki seferin yarı fiyatına bir kuş daha verdi,o da kartmış,alıştırmak ne mümkün.
Sonunda mahallemize bi arkadaş TKKF üyesi bir petshop açtı,hem üretim,hem ticaret yapıyordu ufak çaplı.
İngiliz muhabbetleri görünce ben bir tane aldım elimdekini geri vermiştim tabi.
Neyse 6-7 ay besledikten bikaç kelime konuştu ama dişi olduğu meydana çıktı.Bende kuş çok güzel vasıflı olduğu için arkadaşa al bunu bana başka ingiliz yavru ver ama bunuda satma üret bununda yavrusundan alayım dedim.
O güzelim kuşu sen tut sat.2 ay zor dayandım gittim sattığı yerden aldım.
Sen üretmiyorsan ben üretirim diyerek yanına birde erkek aldım.
Şu an itibariyle 6 yavru bir yumurtası var.Anne baba seferber oluyorlar yavruları beslemek için,yem mama yetiştiremiyorum.
Ama evde tabi bu iş biraz zor oluyor.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler yapacağız.
Uzun bir tanıtma oldu heralde kusura bakmayın,
herkese üretiminde başarılar...

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Hoş geldin diyen bütün kuş sevdalılarına teşekkür ediyorum.

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Herkese ilgisinden dolayı teşekkürler.
Ayrıca belirtmiştim burasının bir kütüphaneden farksız olduğunu.
Mesela dün 20 günlük,kuş ötümü içinde kalan 7 yumurtanın sonuncusu bir yumurtam vardı.
Sitede bir arkadaşın böyle yumurtayı nasıl elle açtığını gördüm bende dün gece aynısını yaptım.
Yumurta dakalem ucu kadar bir kırık vardı sabah baktığımda geceye kadar da çıkmayınca mecbur müdahele etmek zorunda kaldım.
Eğer bu site olmasaydı ben böyle bişey yapmazdım ve yavruda ölürdü çıkamadığı için.

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Bütün kuş sevdalılarına teşekkür ediyorum.
Dün yumurtasını elimle açtığım yavru sabah sizlere ömür,çok üzüldüm.
7.ci yavruydu ingiliz.
Merak ediyorum acaba anne neden beslemedi?
Çok ufak olduğu için diğerlerinin altında geziniyordu ama acaba görmedimi anne baba...???