Ankara Şahin GÜNGÖR Arkadaşımızı Ziyaretimiz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her zaman beklerim. Allah nasip ederde bende sizleri bol bol ziyaret ederim inşaallah. Sedirim teste her zaman hazır :D :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
En yakın zamanda siz ve diğer göremediğimiz arkadaşlarlada buluşabilmek dileğiyle Himi bey

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Bunu saymıyoruz zaten ramazandan sonra tekrar bekliyoruz. Ankara ya gelerek bizleri gerçekten çok mutlu ettiniz ramazandan sonra rahat rahat yemek yiyip şahin abinin sediri test edebiliriz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Serdar a katılıyorum. Ramazanda sonra yemeği yedikte sonra yezaneyide test ederiz.  :D :D :D

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Serdar SİRKECİ' Alıntı:
Bunu saymıyoruz zaten ramazandan sonra tekrar bekliyoruz. Ankara ya gelerek bizleri gerçekten çok mutlu ettiniz ramazandan sonra rahat rahat yemek yiyip şahin abinin sediri test edebiliriz.
:(

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
İlker abi hiç üzgün numarası yapma sen bi fırsatını bulursun yine hafta sonu kaçamağı yaparsın :)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bana hayal gibi geldi.ne olduğunu anlamadım.hızlı geldiler ve hızlıca gittiler.ramazan dolayısı ile bence ağırlayamadık.inşaallah bir dahaki sefere.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
En güzel ağarlamayı bizim sedir yaptı sanırım :)  :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ben yazıhaneye girdiğimde ilk söz bu yazıhane bizi taşırmı kelimesiydi 1-2 dakika sonra ilk süprizi sedir yaptı bize günün olayıydı dönüşte yılmaz arkadaşımın sedir olayı aklına gelmesi ve gülmesi ayrı bir olaydı

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Şahin, Ayhan ve Serdar Beyin kendilerini tutup gülmemeleri muazzam bir çaba gerektirdi belkide, Ben olsam herhalde kendimi tutamaz; basardım kahkahayı..  :D :D
  Karşımdaki 6 kişi bir an var; bir an yok  :D :D :D

Birde yol tarif eden tinerci çocuk; biraz daha beklesek  "Ankaraya 120 Km. daha var" derdi belkide..  Ah be Yavuz çalıştırsaydınya Kamerayı..

29 Ağustos 2010 Ankaralı Üreticiler ziyareti, Candan, Samimi ve çok güzeldi. Yıllar sonra yine Tebessüm ettirebilecek bir gündü benim için..