ANKARADA DAMIZLIK ERKEK KUŞLARI ARIYORUM

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ELİMDE KENDIME AYIRDIĞIM YAVRULARIM TAM DAMIZLIK OLDULAR FAKAT KUŞLARIMIN ÇOĞU DİŞİ ÇIKTI  BU YUZDEN 5 YADA 6 AYLIK ERKEK ARIYORUM
İLGİLENEN OLURSA BURADAN ULAŞABILIR

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
murat istersen elimde çekoslavak creamino sarıyüz 3 aylık erkek yavru var ak darı ile takas edebilirim tabi sen bilirsin.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Murat KARAYEL' Alıntı:
DAHA BUYUK VAR MI ELINDE
yok kardeş olsa dükkan senin, bunuda kendime ayırmıştım, yerim ve yanına atacak dişi olmadığı için fazlalıktan satıyorum daha ilana bile koymadım ama çok güzel bir yavru, anne iri çek fallow, baba iri çek rainbow şuan altlarında 6 yavru var ve hep 6 da altı yapan bakıcı kuşlar çıkacak yavrular arasında albino yavruda var.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
FOTO ATMA ŞANSIN VAR MI BURAYA YADA AKILLI TELEFON KULLANIYORSAN TELDEN DE ATABILIRSIN

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ARKADAŞLAR KOCA ANKARADA HIÇ MI FAZLA ERKEK KUŞU OLAN YOK

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
murat bey damızlık bende baya bi aradım bulamadım ulusa gittim arkadaşları gezerek 3 erkek aldım.bugün bi erkek daha buldum ulusta çok şükür şuan erkek sıkıntım kalmadı bende 2 aylık hep erkekler kaçerkeğe ihtiyacınız var

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem

bende oğullarıma kız arıyorum renklerine göre bulursam şuan yavrular bakalım bulabilicazmi inşallah bulursunuz

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Murat Bey özel mesaj ilettim size şuanda sizin dediğiniz gibi tam anlaşacak ve dişilerinizle uygun çift olabilecek erkek ingiliz yada kırma ingiliz muhabbetlerim var. Ay olarak 6-7-8 gibi.