Ankara'da Hobiciler Ve Üreticiler Kimler ?

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Herkesin Birbiriyle Tanışması İçin Ankara'dakiler Buraya Kim Olduklarını Kaç Kuşu Olduğunu Yazabilir mi...Malzeme ve Kuş İhtiyacı Olduğundanda da Birbirlerinden karşılasınlar diye....

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Ben Etimesgut Emirlerdeyim....Bir Çift Jumbo ( Altında 3 Yumurta Var Şimdilik :)  ) Bir Çift Yerli ....

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Hocam çankayadan katılıyorum foruma ve  hobi olarak 2 çift yerli üretim muh. bakıyorum...(Irklarını bilmiyorum)

2 çift dedim ama erkek damızlığımın 1 tanesini malesef kaybettim.
En az 1, en fazla 2 yaşında olmak kaydı ile 1 adet Saf renkli Turkuvaz yada koyu mavi erkek arıyorum...Lütfen Ankara'da ikamet eden abilerim ablalarım yardımcı olsunlar...

Not:Ölen erkeğimin resmi ''Damızlık muhabbet arıyorum'' bölümüne açtığım ilanda mevcuttur.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
keçiören esertepede evimde 4 çift show jumbo 7 çift orjinal çek 16 çift yerli muhabbet kuşu üretimi yapıyorum

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
KEÇİÖREN ESERTEPEDE EVİMİNDE 2 ÇİFT JUMBO, 8 ÇİFT ÇEK ,7 ÇİFT YERLİ,1 ÇİFT İNGİLİZ KIRIĞI İLE ÜRETİM YAPMAKTAYIM 

Volkankoc

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Volkan
Soyadı
Koç
Etimesgutta evimde hobi olarak besliyorum,1 çift yerli, 1 çift çekoslavak, 1 tanede çiftlerimin yavrusundan ayırdığım albino cinsi dişi kuşum var.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Macunköyde evimde 3 çift muhabbet kuşu besliyorum. Sanırım yerliler. Hobi amaçlı besliyorum.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
SİNCANDA EVİMİN BALKONUNDA BESLIYORUM
10 ÇİFT YERLİ
  10 ÇİFT ÇEKOSLAVAK  ÜRETİYORUM

GÖKHAN GENÇ

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
GENÇ
Herkeze meraba üretim yerim emirler de 50 küsür takım muhabbetkuşum var ağırlığım yerli ırk. yem yuvalık kafes vitamn kum çifthane satışım vardır ilgilenen arkadaşlar 0507 661 1787 den ulaşabilirler.(kanarya yemi bulunur.)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Dikmenden hobi amaçli 1 çift iri yerli 1 çekoslavak 1 de kanaryayla aranızdayım:)

tutsak

Üyemiz
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim Batıkentte oturuyorum bende de 2 çift çek bir çift yerli var herkeze hayırlı günler..

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
2 ÇİFT yerli 2 çift çek ve 1 çift jumbo ile hobiye devam eryaman 2.etap

ibrahim asrav

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
asrav
meraba.ben ankara dikmenden İbrahim.bir odamda hobi amaçlı maskeli sevda papağanı, goldian finc, bengal ispinozu,hint bülbülü ve kanarya beslemekteyim.bayağı kalabalık bir kuş ailesi bulunmaktadır..

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Arkadaşlar selamlar,, Ankara Çubuk' tan ben Doğan 2 takım kuşum var.evimde üretim yapma çabası içerisindeyim.herkese saygı ve selamlar.buradan tecrübelerimizi Ankaralı muhabbetçiler olarak paylaşmamız gayet iyi olur.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
toplam muhabbet sayısı 40 çift üretimde 30 çift filan da damızlığa ayırdığım var 30 tane filanda yavru var