ANKARADA TOPLU ALIM ORGANİZASYONLARI...!!!

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar aslında zamanım olmasa da Ankaralı hobici arkadaşlarıma yardımcı olmak adına bazı organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Birleşimin kaynaşmanın gücünü böylelikle daha iyi anlamış oluyoruz. Bu organizasyonlara artık talebe göre daha sık yapmaya karar verdim tabi alacağımız malzeme için her türlü site satış kurumu gibi yerleri önerecek arkadaşların fikirlerine açığız. Hiçbir yere bağlılığımız ve bu işten bi rant amacımız yok sonuçta. Şu anda da Dyzme , Bira mayası , Mineral blok gibi bazı malzemeleri soran arkadaşlarımız var. Bunlara göre talep doğrultusunda organizasyonlarımız gerçekleşecektir. Organizasyonla alınan malzemeleri Ankaralı arkadaşlarımız Sıhhıye Dil Tarih Coğrafya Fakültesinden veya Etimesguttan evimden teslim alabilirler. Şehir dışından da katılmak isteyen Arkadaşlar katılabilir. Sadece Kargo ücreti ödemek şartıyla.... Hayırlı forumlar....

ibrahim asrav

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
asrav
Haydar artık bizim organizatörümüz oldu. :) Ben bira mayası,Dyzm ve mineral blok almak için başlangıcı yapıyorum..

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
bu malzemeler sonuçta herkese lazım syler.Öncelikle Haydar kardeşimize böyle bir organizasyon düzenliyor olduğu için teşekkür ederim.genel olarak herkes tarafından talep edilebilecek  malzemelerin cinsi ve fiyatı belirlenip yazılırsa istek daha fazla olacaktır eminim.

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Mineral Blok, nekton ve bira mayası alımına  katılabilirim.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
ARKADAŞLAR MİNERAL BLOKLAR SİPARİŞ EDİLDİ. BU HAFTA İÇİ BEKLİYORUM.
BREEWERS YEAST BİRA MAYASI 750 G 30 TL
DIAZYME 256                              1 KG 35 TL

MALZEMELER EN AZ 250 GR OLACAK ŞEKİLDE DOST PETTEN ALINACAK ve BÖLÜNECEKTİR KATILMAK İSTEYENLER. İSTEKLERİNİ YAZABİLİRLER.

Örnek :xxxxxx kişi 250 gr bira mayası 10 tl gibi

NOT:ORGANİZASYON YETERLİ TALEP OLURSA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

YUVALIK İŞİNİ DE ÇÖZMEYE ÇALIYORUM EN KISA SÜREDE...