ANKARADA TOPTAN FOLLUK

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ARKADAŞLAR KENDIME FOLLUK YAPTIRMAK İÇİN BIR MARANGOZA GİTTİM 100 ADET OLURSA TANESİNİ 7,5 LİRADAN YAPACAK YANLIZ BENIM BU KADAR FAZLAYA İHTİYACIM YOK BAŞKA İHTİYACI OLAN ARKADAŞ LARDA VARSA BERABER YAPTIRALIM

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Plastik olanı neden tercih etmiyorsunuz??? Hem çok daha kullanışlı, hem daha hijyenik, temizliğide çok kolay buda size zaman kazandırıyor temzilik yaparken, hemde bu yaptıracağınızdan çok daha ucuz  '' 10 adet foluk 15.00 TL ''

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Hasan US' Alıntı:
Plastik olanı neden tercih etmiyorsunuz??? Hem çok daha kullanışlı, hem daha hijyenik, temizliğide çok kolay buda size zaman kazandırıyor temzilik yaparken, hemde bu yaptıracağınızdan çok daha ucuz  '' 10 adet foluk 15.00 TL ''
Büyük ihtimal yuvalık dahil fiyatı.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Arkadaşlar ben yaptırmıştım daha önce bileniniz bilir.

1.sınıf plastik folluk kullandım ben daper yapının folluğu  ölçüleri;

en=18,5 yükseklik=10 Uzunluk 23 cm

en büyüğü benim gördüğüm plastik folluklarda bu

Yuvalık ölçüleri ; en=20 uzunluk=25 yükseklik=22

Not:ölçüler dıştan dışa alınmıştır.

maliyete gelince folluklar herkes bilir davut koç beyden 2,5 tl ye aldım.
yuvalık o zaman mustafa poyraz abim bizzat şahittir. tanıdık olmasına rağmen 50 adet yaptırdık tanesini 8 tl ye yaptı. etimesguttan sitelere git gel (en az 7-8 kere) folluklara kargo parası filan derken bana nereden baksanız 13 -14 lirayı buldu maliyeti.

Ama çok memnunum. sağlam malzeme temiz işçilik güzel bi ürün çıkardı bize .özellikle jumbo veya ingiliz besleyeceklere  tavsiye ederim. folluk kısmının portatif olması çok güzel isteğe göre plastik yerine ahşap follukta kullanılabilir.Bu arada bu yuvalıkların çift kapılısını yaptırıyorum ve her tarafında delik olanından yaptıracağım.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
2.5 folluk murat 8 tlde yuvalık 10,5 kargo sitelere gir gel yol masrafları nakliye filan 13-14 lira yı buldu muratım. yani folluk dahil

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
7 liraya yuvalık 2.5 lira folluk doğru 9.5 tl ye biter. iş

ben o zaman ilk yaptırdım bide özel oldu çok kaliteli. büyük. fiyat benim için çok önemli değildi yeter ki sağlam olsun. çok dikkat ettim. ben etimesguttan sitelere en az 7-8 kere gittim arası nerden baksan 30 km o yüzden de fiyat arttı.50 tane yaptırdım ben 100 200 tane olsa 6 tl den yapacaktı bana.

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Mahir kardeş eğer iki kapılı yaptıracaksan bana da haber ver mutlaka sağlı sollu kafesın durumuna göre koyalım yuvalıga göre kafesi ayarlamaya çalışıyoruz kolay gelsin

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
yusuf kardeşim sana kaç adet lazım. yakında sipariş verecem aradan çıksın. sen beni bi arada görüşelim olmazsa.